Légy te a pálya ördöge!

Készülj elegánsan a síelésre!

2015/01/26

Imádod a síelést, de nem tudsz elszakadni a munkából, hogy kedvenc téli sportodnak hódolj? Eleged van, hogy a sítúra utolsó napjára rázódsz bele a lesiklás technikájába?

Ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod, akkor készülj, mert itt az a megoldás, amibe azonnal beleszeretsz! Ideje kipróbálnod a Snowridert, hazánk első síszimulátorát, hogy egy szuper csapat segítségével profi szintre fejleszthesd a tudásod – mindezt olyan elegánsan, hogy még fagyoskodnod sem kell közben!

A síszimulátor egyedülállóan modellezi a síelés, a snowboardozás vagy éppen a műlesiklás élményét úgy, hogy közben akár rövidnadrágban is lehetsz. A profi felkészüléshez garancia, hogy a szimulátor élethű módon adja vissza a síelés és snowboardozás sebességét, dinamikáját és mozdulatait, miközben látványos tájakon kalandozhatsz.

síszimulátor2

Ráadásul a síszimulátor nem csak a téli sportok örömét idézi meg, de minden egyes alkalom felér egy kemény edzés alakformáló hatásával, hiszen az intenzív mozgásnak köszönhetően már fél óra után érezhetően átmozgatja az izmokat.

Ha már lefoglaltad a síutat, de nem szeretnéd a z első napokat a gyakorlással tölteni, akkor irány a szimulátor, hiszen egy öt alkalmas felkészítő edzést már a túra árának töredékéért beszerezhetsz, így felkészülten vághatsz neki a feketepályának!

Hozzászólások