Legyél te is a Bosszúállók hőse!

Egyedi pólók a gardóbodból

2015/05/14

Van egy találós kérdésünk! Hogy mondják egy szóval azt, hogy Amerika kapitány, Vasember, Fekete Özvegy, Hulk és Higanyszál? Természetesen úgy, hogy Bosszúállók. Itt a második rész, nézd meg stílusosan!

Május 7-én került a mozikba a Bosszúállók mozi második epizódja, amelyben újra egy oldalon harcol a gonosz ellen Scarlett Johansson, Robert Downey Jr. és Chris Hemsworth, csak hogy néhány nevet említsünk a nagyon közül. A Marvel filmje lenyűgöző előzetessel jelentkezett, a legnagyobb rajongók pedig már tűkön ülve várták, hogy itthon is a vászonra kerüljön a mozi.

Ha még nem sikerült jegyet váltanod, de a hétvégén ez az egy program már biztos, akkor nézd meg a Bosszúállók végső csatáját egy igazán az ehhez az alkalomhoz illő egyedi és saját készítésű pólóban!

A technika, még ha nehéznek is tűnik, nem az. A legbonyolultabb részét talán a sziluett megformázása jelenti, de ha van néhány rajongói képed a szereplőkről, vagy egy számítógépes tervezői programod, akkor ezzel máris könnyedén megugorhatod ezt a lépést! Utána már gyerekjáték lesz a póló elkészítése, csak biztos kezekre és néhány hozzávalóra lesz szükség.

Ami kelleni fog:

  • póló
  • textilfesték
  • Bosszúállók skicc, vagy számítógépes tervezés
  • szivacs a festék felvitelére
  • karton papír
  • vasaló

Készítsd el a Bosszúállók sziluettjét egy papírlapra. A legegyszerűbb, ha van olyan számítógépes programod, amivel ez könnyedén kivitelezhető, de ha szépen és ügyesen rajzolsz, akkor a körvonalakat akár te magad is elkészítheted. Ezután vágd ki a figurák mintáját, amit majd ráfestesz a pólóra.

bosszúállók

Helyezz a póló belsejébe a karton papírt, hogy az anyagon átfolyó festék ne fogja meg a póló hátulját. Majd alaposan ecseteld be a textilfestékkel a kivágott mintákat és hagyd megszáradni az anyagon. Nagyjából egy órára lesz rá szükség, de fogod látni, ha már megszilárdult. Csak utána távolítsd el a sziluettet.

bosszúállók2

Reméljük rajtad is olyan jól fog kinézni az egyedi tervezésű és készítésű pólód, mint ezen a szimpatikus fiatalemberen!

bosszúállók3

További egyedi ötletekre vágysz? Kattints!

Hozzászólások