Legyél te is a Tv2 műsorszerkesztője!

A nézők döntik el, kik lesznek a Sztárban sztár szereplői

2014/11/11

Felhívást intézett a TV2 nézői felé, hogy ők döntésék el, kik legyenek a Sztárban sztár új szériájának a versenyzői. A Facebookos apllikáció segítségével bárki összeállíthatja álomcsapatát a 2015-ben visszatérő műsorba.

Alig jelentették be, hogy harmadszor is elindul a Sztárban sztár, máris rengeteg találgatás kapott szárnyra, vajon kik alkotják majd az átalakulóművészek csapatát. A TV2 ezúttal nem lesz önző, és inkább a műsor rajongóira bízza a döntést, hogy kik szerepeljenek az új szezonban.

Idén Pál Dénes nyerte a versenyt (Forrás: TV2)
Idén Pál Dénes nyerte a versenyt (Forrás: TV2)

A Sztárban sztár milliók kedvence lett – mi sem bizonyítja jobban, hogy máris hatalmas érdeklődés van az applikáció iránt. Eddig olyan nevek merültek fel lehetséges új versenyzőkként, mint Ábel Anita, Csonka András, Dolly, Kalapács József, Kasza Tibi, Korda György, Rúzsa Magdi, Zámbó Krisztián, Vikidál Gyula vagy éppen Zorán.

Az alkalmazásban mindenki a számára legkedvesebb 12 művész nevét küldheti el, akit szívesen látna más karakterek bőrébe bújva. Az egyetlen kritérium, hogy a nézők csak olyan előadókra szavazhatnak, akik eddig még nem szerepeltek a Sztárban sztár színpadán, hogy a következő szériában is vadonatúj szereplőknek kelljen megküzdeniük a tökéletes átváltozással.

Hozzászólások