Legyél te is rajhónaljú!

Koccoltasd le a kellemetlen szagokat a hónaljlégkondival!

2016/07/21

A hónalj egy olyan dolog, ami néha büdös. Most azonban itt a megoldás: ezzel a kis hónaljlégkondival te is igazi rajhónaljú lehetsz! Max a haverok röhögnek ki.

Kici, olcó és büdös. Illetve akkor már pont nem büdös, ha valaki hajlandó felcsíptetni a hónalja közelébe ezt a kis alkalmatosságot. Japán találmány, ami megváltoztathatja életünket – mindenkinek, akinek büdi a hónalja és azokét is, akik kénytelenek ezt érezni. Persze mi nyilván utóbbiak vagyunk, legalábbis nekem még senki sem szólt hogy szaglik.

A japánok azt ígérik, hogy ez a pici, 30 grammos kütyü megszünteti a kellemetlen “illatokat”. Tulajdonképpen az egész cucc egy icipici légkondi, ami megakadályozza, hogy beizzadjon a hónaljunk. Lehűti a területet és rajhónaljú leszel! Magyarországon senkinek sem büdös, ez tuti.

A kis csepp szerkentyű két pici elemmel működik, és USB-vel is, bár ha rövid a zsinór akkor elég közel kell hajolnod a konnektorhoz. Ha meg a laptopodhoz van csatlakoztatva, akkor meg simán lebuksz. A japánokat mondjuk ez nem érdekli, minket viszont annál inkább. Szeretünk ugyanis mindent diszkréten tolni. Senki nem venné meg itthon a boltban, én sem ismerek senkit, aki bevallaná, hogy “bezony bezony, büdösödök én is, tesó…”

Lényeg a lényeg: ha izzadós vagy  vegyél egy ilyet, és legyél te is rajhónaljú!

Hozzászólások