Legyél te is szexisten!

Remegjen alattad a nő

2015/09/03

Szexelni bárki tud. De jól csinálni?! Tulajdonképpen minden a szexről szól, ezt szinte mindenki tudja, legfeljebb csak kevesen vallják be. Tekintsünk el a szélsőséges helyzetektől. De csak úgy lehetsz igazi szexisten, ha tényleg képes vagy eljuttatni a nőt a csúcsra. Szerinted te tudod, mi kell a nőnek?

Szóval, egy dolgot tegyünk tisztába: akkor vagy a szememben igazi telivér csődör, ha képes vagy egyetlen apró mozzanatra, amitől a mennyekben érzem magam. Eljuttatni a csúcsra. Lehetsz te akármennyi nővel együtt, ha fogalmad sincs róla, hogy érj hozzám. Felhúzhattál bármennyit az éjszakából, a munkahelyről, külföldön és a kanbulik alatt, ha egyébként helyzetben fogalmad sincs, mit kezdj velem.

Tudod, mi a legnagyobb probléma? Ha az első randi szépen alakul, magabiztos vagy, erőt sugárzó, határozott és tisztában vagy magaddal, lehengerlő és humoros, húzod magad után a parfümfelhőt, ápolt és tiszta vagy, de amikor az ágyba keveredünk sokkhatásként ér a felismerés: unatkozom szex közben!

Minden nő szereti a szexet, sőt gyakran kiderül, hogy ugyanannyira, mint a férfiak, ha nem jobban. A feladat: eljuttatni a csúcsra, mert ha nem te teszed meg, akkor valaki más, és rövid időn belül búcsút inthetünk egymásnak. Túl nyers? Nagyon sajnálom. Talán, mert eddig senki sem merte a szemedbe mondani. Mindannyian tudjuk jól, hogy képesek vagyunk színlelni, megadni neked azt, amire vágysz, de lássuk be, hosszú távon ez senkinek sem jó. Éppúgy tudom ezt én, mint te, és bármelyik nő a környezetemben. Ha elkezdek unatkozni szex közben, mert nem az köti le minden energiámat és figyelmemet, hogy széttépjem a lepedőt alattunk, akkor elkalandozik a gondolatom más irányba, és egyszer csak azt veszem észre, hogy azon töprengek, mikor lesz már vége. Szükségünk van a férfi energiákra, a képességedre, hiszen beengedtünk a legszentebb érába, ami a testünk részét képezi! Élj vele, de hasznosan!

szex2

Íme egy nő, aki volt már férfival és nővel egyaránt. Két tény a szexről: a nők tökéletesen tudják, melyek az érzékeny pontok egy másik nő testén, ezért a szex velük fantasztikus! Hogy mi az ennél még jobb? A másik tény: amikor mindezt egy férfi tudja tökéletesen!

A probléma ott kezdődik, hogy sok pasinak halvány gőze sincs, hogy érjen hozzá egy nő testéhez. Szexisten, akinek fogalma sincs a női test rejtelmeiről? Ne viccelj, hogyan tudnál így varázsolni? Rengeteg kapcsolat megy tönkre azért, mert a pasi nem kapja meg a hálóban azt, amire szüksége van. Van bárki, aki úgy gondolja, hogy ez visszafele nem igaz??? Mivel a csajok tudják, hogy melyek az érzékeny pontok a másik testén, így logikus, ha abszolút gyönyör az együttlét nő és nő között. A pasik annyiszor tanácstalanok, hogy elmondani nem lehet.

Viszont kevésbé izgalmas egy nő számára a szex, ha oktatófilmet kell forgatnia ahelyett, hogy szimplán élvezné az együttlétet. Ezért most jól figyelj! Ha nem tudod, hogyan repíts a mennyországba, akkor hamar elveszítem az érdeklődésemet irántad. Azonban, ha üstökön ragadlak és olyan szakszerűen kényeztetsz, hogy az egész világom beleremeg, akkor egészen a tiéd vagyok, ráadásul annyiszor, ahányszor csak akarod! Ha nem kapom meg az orgazmust, hamar lapátra leszel téve. Miért? Te talán járnál olyan nővel, aki nem képes kielégíteni? Akkor mi miért maradnánk egy ilyen férfi mellett? Nem árt, ha megjegyzel három dolgot a nők szexualitásáról:

Hand of female

1. A csajod sosem fogja elmondani neked, ha nem vagy jó az ágyban
  • Először is: azért nem beszélünk róla, mert mindannyian tudjuk, hogy mit jelent a férfi ego. Ezért inkább sokan megjátsszák az orgazmust, hazudnak, csak hogy ne kelljen szembesíteni a pasit a ténnyel, mégsem akkora szexisten, mint hiszi. Pedig a helyzet az, hogy nagyon sok férfi egyáltalán nem olyan jó az ágyban, mint hiszi!
2. Ha van orgazmus, van csajod!
  • Miért mennénk máshoz, ha tőled is megkapjuk azt, amire szükségünk van? Valójában ebben is különbözünk a pasiktól. Tudniillik, ha egyetlen férfitől megkapjuk az orgazmus élményt, a kielégülést, a szexualitás maximum fokát, akkor nekünk nőknek nincs igényünk arra, hogy állandóan cserélgessük a partnereinket. Íme az első nyilvánvaló tényezője annak, hogy megcsalásbiztossá tedd a kapcsolatodat.
3. Minél több a jó szex, annál jobb mindkettőnknek
  • Nos, igen. Biztosan hallottál már olyan párokról, akik naponta kétszer-háromszor szeretkeznek. Vajon miért? Mert a nő úgy kívánja a pasit, mint Nutellás üveget a gyerek. Már a gondolatra nedves lesz odalent, hiszen beindul ugyanúgy, akárcsak te. Mi a titok? Egyszerűen csak az a kielégülés, amit egyedül te vagy képes megadni!

A konklúzió tehát az, hogy érdemes tüzetesen megvizsgálni a női test rejtelmeit, figyelmesen feltérképezni, hogy mely érintés, milyen reakciót vált ki belőle, majd tökélyre fejleszteni a tudásodat, hogy amikor álmaid nője fekszik alattad, akkor te se vallj majd szégyent!

 

 

Hozzászólások