Szépülj és gyógyulj – együtt a mellrák ellen!

Kényeztető programok

2014/10/03

Világszerte minden évben október a mellrák elleni figyelemfelhívás hónapja. Hazánkban is számos kampány lesz, programokkal, tájékoztatásokkal, a megelőzést segítve.

Szeretnénk csatlakozni a mozgalomhoz és egyedi módon támogatni a mellrákos betegeket. Egy egész napon át személyre szóló, nappali, (10-15 perces) sminket készítünk a hozzánk ellátogató hölgyeknek. A sminket hazánk 25-30 legkiválóbb sminkese készíti, Dévényi Kathy sminkmester kezdeményezésére és felkérésére.
A smink ingyenes, a jótékony cél miatt az adakozást a résztvevőkre bízzuk.

Legyen szép napod!

A „Have a nice day!” program minden évben más onkológiai centrum számára gyűjt.
Idén az Országos Onkológiai Intézet kapja meg azokat az eszközöket, amelyeket a sajnos már betegek számára a napjukat, a kezelésüket, a gyógyulásukat könnyebbé, szebbé teszik: pl. nyakpárna, hajszárító, gurulós infúziós állvány, vérnyomásmérő, jégzselé, plédek, gyógytornász eszközök. Nekünk apróságoknak tűnnek, de a betegeknek sokat jelenthetnek!

roězsasziěn box

A rendezvény időpontja:
2014. október 4. szombat 11.00 – 19.00 óra között Helyszínünk: Trafiq Bár 1051 Budapest, Hercegprímás utca 18. (Bazilikánál) Regisztráció nincs!

A Trafiq Bár aznap sok egyéb meglepetéssel is várja a hölgyeket: rózsaszín karszalagot kap minden résztvevő, melynek megvásárlása 2000 FT, ez a belépő a rendezvényre is egyben, amely összeg jótékony célra kerül. Emellett welcome-drink, falatok, kellemes zene, önvizsgálatot megismertető beszélgetés dr. Tóthné Lacza Zsuzsanna (szülésznő), jó hangulat várja az idelátogató szépülni és segíteni vágyó hölgyeket.
Amennyiben a vendégek valami oknál fogva nem jutnak be a választott smink- esükhöz, úgy a jövőben egy másik alkalommal 20% kedvezménnyel vehetik igénybe a sminkszolgáltatást. A hölgyeket szeretettel várjuk az esti exkluzív partyra is, ahol a Trafiq Bár gondoskodik a kiváló hangulatról.

Hozzászólások