Lehull a lepel – ettől izgulnak fel a férfiak!

Titkos trükkök, amelyekkel leveheted a lábáról

2014/10/23

Azt gondolnád, hogy csak a vörös rúzstól, a tűsarkútól és a hatalmas mellektől izgulnak fel a férfiak? Most megtudhatod az igazságot, amit meglátod, nem is olyan elérhetetlen megvalósítani, sőt!

1. Bátran érintsd meg te először a férfit. Egy-egy véletlenül elejtett érintéstől vagy leheletnyi súrlódástól garantáltan felbátorodik.

2. A legtöbb férfit szereti, ha dicsérik, legfeljebb nem beszélnek róla. Különösen, ha az az ágybeli teljesítményére vonatkozik. Ezért ne spórolj vele, ha megérdemli, mert ezzel további teljesítményekre sarkallhatod, és pozitív várakozásokkal fog tekinteni a hálószobára.

3. Hosszútávon a legtöbb férfi a természetességre szavaz – az apróbb hibákkal együtt is. Fontos, hogy a pasi lásson smink nélkül, és épp olyan magabiztos legyél, mint kifestve, mert ez azt jelzi számára, hogy jól érzed magad a bőrödben és képes vagy vállalni magad.

 

518203751

 

4. A nevetés is remek libidóemelő hatással bír, főleg, ha a férfi poénjainak szól. A kutatások szerint a férfi és a nő is teszteli a humoron keresztül az összeillőséget. A férfi ahhoz vonzódik inkább, aki nevet a viccein, a nő pedig azt találja viccesnek, akihez vonzódik.

5. Persze egy jól irányzott és időzített csók önmagában is hatásos, de fokozza az élvezetet, ha közben megsimítod a haját, vagy a tarkóján hagyod a kezed.

6. Egy leheletnyi parfüm felébresztheti az érzékeket, de a természetes illatod az, ami igazán magnetikus hatással van a férfira és beindítja a fantáziáját. A kutatók szerint a vonzalom is a szagláson múlik, ezért nem érdemes túlzásba vinned az illatszereket, melyek elkendőzik azt, ami utánozhatatlan benned.

 

Hozzászólások