Leköpte a fekete turistát az idős nő

2019/09/28

Egy köpködő nőnek az áldozatává vált egy fekete férfi, aki a Szent István térnél élvezte fővárosunk szépségét. Az egyébként elég híres táncos vélhetően Will Smith stábjának tagja volt.

Jól látható, ahogy Gemini Manes-nyakbaakasztó van a nyakukban, de nyilván az embereknek nem ezen akadt meg a szeme. Annál inkább azon, hogy egy arra járó nő oda fordul hozzá és egy szó nélkül leköpi a fiatalembert. A férfit elsőre sokkolta, amit az idős járókelő tett, értetlenkedve bámult barátaira. Az esetet egyébként videóra vették, és persze fel is került az Istagramra.

A videót DJ Black Cell (Magyarországon élő nigériai DJ) osztotta meg az Instán. Videója szép kis lavinát indított és előhúzta a kultúrát a rasszistákból (többen arra kérték, hogy takarodon haza a sráccal együtt), de szép számmal akadtak, akik postja alatt és megosztásokkal is kiálltak a fekete férfiért és szavukat emelték a gyűlölettel szemben. UPDATE: Vélhetően a kialakult kommentháború miatt a videó sajnos lekerült, de borítóképünk még így is sokat elárul a történtekről.

 

Hozzászólások