Lélegzetelállító esküvői fotók

Ilyet még biztosan nem láttál

2015/12/04

Minden nő álma, hogy egy szép napon fehér ruhában oltár elé állhasson szerelme oldalán. A férfi pedig, aki örök hűséget fogad párjának, ugyanezt a boldogságot éli át a nagy napon. Az esküvő hangulatát megidéző fotók pedig egész életünkre örök emlék marad. Pláne, ha mindezt különleges köntösbe öltözteti egy rendkívüli fotós.

A nagy napot iszonyatos stressz és mérhetetlen mennyiségű készülődés előzi meg. Jó esetben ennek a felelősségét áthárítjuk egy szakértőre, aki minden apró lépést kézben tart, rosszabb esetben magunkat terheljük a tennivalókkal. Nem hiába, az esküvői készülődés minden nőt zsongásban tart, majd a nagy nap eseményeit szívesen nézzük vissza káprázatos fotókon, ami életünk végéig megőrzi nekünk az esküvő hangulatát. Ilyenkor jön jól egy szenzációs fotós, akinek különleges látásmódja zseniális formában tudja megőrizni nekünk a nap legszebb pillanatait.

eskuvoi foto
fotó: http://www.memoriesoftomorrow.net/

Egy ausztrál fotós, Peter Adams-Shawn olyan rést talált a fotóművészet már hihetetlen méreteket öltött pajzsán, amiről nem is gondolnánk, hogy valódiak, pedig igen. A fotós különleges perspektívát talált a csodálatos pillanatok megörökítésére. A vendégek szemén át mutatja be az ifjú pár nagy napját. És ha ez még nem volna elég, akkor állj meg és gondolkozz el azon, hogy mit jelentene ez számodra? Hogyan láttathatja valaki a jelenlévő szemszögéből úgy az esküvői készülődést, hogy az ne legyen elcsépelt?

Hát úgy, hogy mindezt a szemükben fotózza!

Sok szakmabéli kételkedett abban, hogy ez a tehetség műve és nem egy tökéletesen kivitelezett photoshop megoldás, de a fotós és a boldog párok rácáfoltak erre. Amit művel a géppel, az szinte hihetetlen, ezért a szakma rendkívül szkeptikusan fogadta a gyönyörű képeket. Bárhogy is legyen, a látvány szinte minden esetben magáért beszél!

Felkerestük a fotós, hogy megtudjuk, mit jelentenek számára ezek a nagyszerű képek. “Minden esküvő egy újabb lehetőség arra, hogy új dolgokkal kísérletezzek. Rengeteg mindent próbáltam már a munkám során, ha valami nem sikerült, akkor nem sokat aggódtam miatta, másképpen próbálkoztam. Egy képnek az a dolga, hogy érzéseket közvetítsen. Ezt azzal egészítem ki, ami az aranyszabályom is egyúttal, hogy csak akkor nyomom meg a gombot, ha én megérzek valamit a pillanatban” – válaszolta kérdésünkre Peter, akinek a fotóit ITT nézheted meg. Mint megtudtuk, a fotós csak esküvői képeket készít, mert ezek számára a legkülönlgesebbek. Az érzelmek ilyenkor felerősödnek, ebben pedig rengeteg lehetőség rejlik.

Adams-Shawn azt is elárulta, melyik az ő személyes kedvenc fotója. Egy alkalommal olyan esküvőn járt, ahol a párnak már volt egy közös gyermeke. Azon a napon az ő szemében látta meg azt, amire éppen várt. “Ez a kép egy rendívül különleges pillanatot örökít meg. A kisfiú szeme mindent elárult. Ezt akkor készítettem, amikor az anyukája és apukája örök hűséget fogadtak egymásnak.”

eskuvoi foto2
fotó: http://www.memoriesoftomorrow.net/
Hozzászólások