Lelepleztük miért járnak örömlányokhoz a pasik!

Mindenre fény derül!

2015/01/29

Téged is régóta érdekel, hogy a pasik miért járnak prostituálthoz? Most kiderítettük az összes okot és még abban is segítünk, hogyan tarthatod otthon a párodat.

Igen, akár tagadják, akár nem, a férfiak járnak a szebbik nem azon képviselőihez, akik pénzért kínálják a szerelmet. Mert bizony nagyon sok lány és nő él ebből nap mint nap.

Van aki nyíltan, az utcán árulja a testét, míg sokan az interneten kínálják a szexuális lehetőséget, de akadnak olyan hölgyek is, akiket nagyon nehéz megtalálni és megkapni is, így csak férfiak egymás között adják ezen nők elérhetőségét.

Sex button on keyboard

Miért járnak örömlányokhoz a férfiak?

– mert magányosak, egyedül élnek, hiányzik számukra a szex

– mert nem kapják meg otthon a testiséget a párjuktól annyi alkalommal, amennyit szeretnének

– nem szeretnék vagy nem merik kérni azokat a pozitúrákat a párjuktól, amelyre vágynak, ezért inkább fizetnek érte egy örömlánynak, hogy kipróbálhassák.

– mert aki megteheti (anyagilag), az élvezi, hogy hatalma lehet egy nő felett, akár meg is veheti és azt tehet vele, amit szeretne

– mert izgatja őket a tabu, ami tilos, ami megvetett

iStock_000023106929_Small

 

– mert olykor szeretnének zülleni

– mert a haver is kipróbálta és esetleg rábeszélte

– mert úgy érzi, annak ellenére, hogy van partnere, nem törődik vele senki, sem a lelkével, sem a testével

– mert unja a partnerét, de különböző okok miatt (család, pénz, társadalmi rang és elismertség ) miatt nem akarja elhagyni és ez egy egyszerűbb megoldásnak tűnik pótolni a testiséget

– mert rászokott és nem tud ellenállni eme hóbortnak – menőnek érzi

 

Body for Money

Mit tehetünk azért, hogy a párunk ne menjen kéjnőhöz?

– figyeljünk oda rá és ne csak a testiségre, hanem a lelkivilágára is

– olykor bátran rákérdezhetünk egy kis önfeledt borozgatás közben, hogy milyen titkos vágyai vannak és meséljen ezekről bátran

– nem kell mindent megtennünk az ágyban, ha nem szeretnénk (ez a lehető legrosszabb megoldás), viszont néha lehetünk “rosszkislányok” is, akik nemcsak mint a férfi párja van jelen a hálószobában.

– ha kedvünk van hozzá, játszunk otthon “kurvásat”: csábítsuk el a párunkat egy laza légyottra (akár otthon a négy fal között is tökéletes), és amikor már bevadult, szóljunk neki, hogy ennyi és ennyi az ára a szolgáltatásnak. Biztos, hogy imádni fogja!

486726487

Hozzászólások