Lelepleztük! A nők megszokásból szexelnek?

Kötelességtudat vagy szenvedély

2014/10/22

Megszokásból szexel a nők jó része, legalábbis több kutatás szerint a hölgyek harmada nem azért adja oda magát párjának, mert a fellobbanó vágy miatt olthatatlan vágyat érez iránta. 

Kutatók megállapították, hogy a nők többsége úgy kezd el szexelni, mintha csak valami háztartási munkába fogna, különösebb tűz nélkül, megszokásból, kötelességtudatból. Aztán ahogy belemelegednek, többüknél megjön a vágy is, felizgulnak, és onnantól szenvedéllyel gyűrik a lepedőt kedvesükkel – ismertette a több száz nővel készített interjúból leszűrhető megállapításokra  kutatást vezető pszichiáterprofesszor- írja a Blikk.

A férfiak szexuális vágya ezzel szemben az éhséghez és a szomjúsághoz hasonlóan működik, napi rendszerességgel jelentkezik, és nem tudnak neki megálljt parancsolni.

178777476

– A férfi és a nő személyisége közti alapvető különbségekből ered mindez – vélekedett a kutatásról Rusz Edit szexológus. Míg a férfi a munkából hazatérve alig várja, hogy magáé­vá tegye az asszonyát, és érezze, hogy ez a vágy ugyanolyan fontos a nőnek, mint saját magának, addig a nő nem a férfi szexualitását értékeli, hanem a gesztusait, a kedvességét, báját, személyiségbeli tulajdonságait. Ezekből a tulajdonságokból valamelyik számára nagyon tetszőt alakítja át szexuális vággyá, miközben egymással foglalkoznak.

– Nem lehet elégszer elmondani, hogy a férfiak rossz úton járnak, ha a saját fejükkel gondolkodnak a nőről. A nő vágya nem jön csak úgy, hanem fel kell ébreszteni. A szexre tényleg igaz a mondás, hogy evés közben jön meg az étvágy – hívta fel az urak figyelmét a szextudós.

Hozzászólások