Lelkesítő videó az iskolakezdéshez

Ilyen tanárhoz szívesen visszaülnék az iskolapadba

2016/08/24

Vége a gondtalan nyárnak, pár nap és a gyerekeknek újra vissza kell ülniük az iskolapadba. Azonban Dwayne Reed cuki segítséget nyújt az iskolakezdéshez.

Dwayne Reed idén kezdi el tanári páyafutását. Ennek örömére első osztályának írt egy rap számot az iskolakezdéshez, amit videóklippel tett még érdekesebbé. A videóban több formációban is láthatjuk: edzős ruhában, Einsteinnek öltözve és klasszikus szerelésben is. A zene így kezdődik: “Üdvözöllek a 4. osztályban, a nevem Mr. Reed és igazán örülök, hogy megismerhetlek.”

A tanár úr a videót az iskolában készítette el: a tábla előtt, a tornateremben és az iskola folyosóján. Így a klip teljes mértékben visszaadja az igazi sulis hangulatot. Reed azt mondta, azért csinálta ezt a számot, hogy diákjai lássák, hogy különleges és barátságos ember. A dalban a szórakozás mellett megemlíti a kölcsönös tisztelet fontosságát is, és hogy mindig pozitívnak kell lenni, hiszen ez a kulcs a sikerhez. 

” 4. osztályosokat fogok tanítani, így ahelyett, hogy megírtam volna a szokásos, régimódi köszöntő levelet, inkább elkészítettem ezt a videóklippet. Természetesen készülök egy hagyományos köszöntéssel is, de így talán hamarabb meg tudom győzni a gyerekeket és a szülőket, hogy milyen jó tanár is leszek. “ – mondta Mr. Reed

Mikor mi voltunk általános iskolások, miért nem ilyen tanárok oktattak minket? Egy hasonló pedagógussal igazán szórakoztatóak lehetnek a szürke hétköznapok is. Ilyen tanárt kívánunk minden iskolakezdő lurkónak! 

Hozzászólások