Lemond Erzsébet királynő a trónról?

Túl sok a összezördülés a palotában

2014/12/18

Vilmos herceg és Katalin hercegné sem biztos, hogy Erzsébet királynővel karácsonyozik, sőt, Katalinnal állítólag a viszonya sem valami fényes. Vajon ez lehet az oka annak, hogy a britek fogadnak Erzsébet lemondására?

Gyanúsan megugrott a fogadások száma a brit fogadóirodákban, akik II. Erzsébet királynő lemondását várják – írja a brit The Telegraph magazin.

Az angolok között tartott fogadás 79 ezer forintnak megfelelő font licittel indult, amelyre egyre többen és többen kaptak rá. A fogadások szerint 10 az 1-hez az esélye, hogy ezen az ünnepen mond le a királynő a trónról.

A királyi család egyik közeli barátja elárulta, a királynő fülébe is eljutott a pletyka, amin állítólag csak nevetni tudott. A forrás azt is elárulta, ha a királynő lemondana, szerinte azt élőben tenné meg, nem pedig egy karácsonyi felvételen.

Mindenesetre tény, hogy az uralkodó családban nem ritka az összezördülés, elsősorban Erzsébet konzervatív és kemény előírásai és határozatai miatt, amelyeknek elsősorban a Vilmos és családja issza meg a levét, mert Katalin hercegnő nehezen tűri azt, hogy életének minden percébe bele akar szólni az uralkodónő.

Queen Elizabeth II and Prince Philip

Hozzászólások