Lenullázták a szépségkirálynőt

Toronymagasan vezetett, de az összes pontját elveszetette Kiss Daniella

2015/12/08

Eddig torony magasan vezette a Miss World közönségszavazását Kiss Daniella, csakhogy a szervezők lenullázták az eddigi eredményt, a magyar szépség pedig hoppon maradt.

Minden esélye megvan Kiss Daniellának arra, hogy Kulcsár Edina után ő is taroljon a Miss World világversenyen, hiszen az eddigi közönségszavazatok alapján több, mint kétszer annyira tetszik mindenkinek a magyar lány, mint a második helyezett szépség. A bökkenő csak az, hogy a szervezők valamiért lenullázták a nagyjából három hét alatt beérkezett szavazatokat arra hivatkozva, hogy mostantól csak a hivatalos applikáción beérkezett szavazatok érvényesek.

„Sajnos nem tudom miért, de az előző szavazást törölték! A továbbiakban úgy tudtok engem támogatni, hogy letöltitek a hivatalos Miss World applikációt és azon belül tudtok rám szavazni egy nap többször is! Kérlek titeket, hogy szavazzatok rám a továbbiakban is mert most kicsit elkeseredtem” – írta ki a rajongói oldalán Daniella.

Miss Indonesia, Miss Korea és a legjobb énekesnő; Miss Guyana! 󾮟󾬕

Szerző: Kiss Daniella2015. december 5.

Nem véletlen, hogy a szépségkirálynő-jelölteknek már november vége óta tart a felkészülésük Kínában.

Rengeteg szép lány van a versenyen, de itt nagyon fontos az induló személyisége is. Éppen ezért tart egy hónapon át a megmérettetés, ennyi idő alatt meg lehet ismerni a versenyzőket és fel lehet térképezni a belső tulajdonságaikat a szépségük mellett” – nyilatkozta korábban a Borsnak a Magyarország szépe.

Daniella mellett egy másik magyar lányért is izgulhatunk, hiszen mindeközben egy másik szépségkirálynő, Nagy Nikoletta is ezerrel készül a másik világversenyre, a Miss Universe-re, amelynek az eredményét Los Angelesben jelentik majd be december 20-án.

Hozzászólások