Lenyűgöző karácsonyi kivilágítások

Ettől tuti karácsonyi hangulatba kerülsz te is

2016/12/06

Habár Magyarországon nem olyan népszerű a lenyűgöző világítás a házakon, azért szeretünk gyönyörködni bennük. Nézzük a legjobbakat.

Elérkezett az év legszebb és legjobb időszaka. Minden ember más, és minden házban különböző szokások vannak ennek a gyönyörű és meghitt ünnepnek a megtartására. Ha lenyűgöző díszes, kivilágított házakra gondolunk általában Amerika jut eszünkbe, de ha más, akkor sem Magyarország.

Sokszor elgondolkozom azon, hogy mennyire jó lenne ha úgy néznének ki az utcák karácsony előtt, mint a filmekben. Csak autózol hazafele és mindenhol a fényes, meghitt otthonokat látod, az ablakból kiszűrődik a karácsonyfa fénye… Ez az egy amiért irigylem az Amerikában élőket. Már ha a valóságban is úgy van minden, mint a hollywoodi filmekben. De miért ne lehetne így? Hiszen valamin alapulnak ezek a filmek is. Bizonyítékként összeszedtünk néhány olyan kivilágott házat, mely filmbeillő és meseszép. Na jó, van amelyik egy kicsit már túl van csicsázva, de azért meghozta a hangulatunkat a környezetünk kidekorálásához.

Hozzászólások