Leo miatt vetett véget életének a modell férje?

A színész neve is felmerült az öngyilkossági ügyben

2014/06/25

Katie Cleary férje pár héttel azelőtt adta be a válókeresetet, hogy véget vetett az életének egy lőtéren. Feltételezések szerint azután döntött így a férfi, hogy nyilvánosságra kerültek a modellről készült képek, amiken Leo és Adrian Grenier is szerepel.

model

Andrew Stern a képek megjelenése előtt, áprilisban adta be a válókeresetet, hogy véget vessen kevesebb, mint 4 éve tartó házasságuknak. A pár 2009-ben jegyezte el egymást, az esküvőre pedig egy évvel később, 2010-ben került sor.

Még a vagyonelosztás folyamatban volt, amikor a 40 éves vállalkozó úgy döntött, véget vet az életének saját fegyverével egy kaliforniai lőtéren. A férfi barátai szerint Andrew megalázva érezte magát a fotók miatt, amiken a felesége és Leonardo DiCaprio látszólag közel került egymáshoz. A Wall Street farkasának sztárján kívül Adrian Grenier oldalán is megjelent a csinos modell.

Források szerint Andrew az utóbbi időben nagyon stresszes volt a házassági problémák miatt, mások azonban úgy gondolják a pénzügyi gondok miatt volt depressziós a férfi. Katie Cleary azonban cáfolja, hogy férje azért vetett volna véget életének, mert Leoval bulizott Cannes-ban.

Forrás: http://www.dailymail.co.uk/

Hozzászólások