Letartóztatták Lagzi Lajcsit

Lopással és vesztegetássel vádolják

2015/09/23

Galambos Lajos, művésznevén Lagzi Lajcsi mocsai birtokán, és a rajta lévő luxusvillában hétfőn nagy erővel jelentek meg a rendőrök, és vitték be az énekest és feleségét kihallgatásra, mert a vád szerint illegálisan használták a vizet, a gázt és a villanyt.

“A két férfi és egy nő a közműszolgáltatók mérőeszközeit kikerülve vették igénybe a szolgáltatásokat. A házkutatás és a kihallgatások jelenleg folyamatban vannak” – áll a hivatalos rendőri jelentésben, ez pedig Lagzi Lajcsit és nejét jelenti, akiket hétfőn bevittek a rendőrök.

A vád szerint a közműszolgáltatók mérőeszközeit kikerülték, így vették igénybe a víz-, gáz- és villanyszolgáltatást. Lagzi Lacsi állítólag sírva fakadt, mikor őrizetbe vették, pedig volt ideje lélekbe felkészülni, mert a szintén hozzá köthető Boglárka Apartmanparkban már korábban is volt jele a visszaélésnek.

Lagzi Lajcsi
Lagzi Lajcsi tagad mindent, pedig valaki elkötötte a mérőórákat

Bár házkutatásra már májusban is sor került, a zenész akkor tagadott mindent. Most nehezebb dolga lesz, ha bizonyítani akarja az igazát, kedd este még mindig a rendőrkapitányságon volt.

Olvass még Lagzi jacsiról!

Hozzászólások