Letartóztatták, mert úgy néz ki, mint Messi

Ez a srác tényleg kiköpött Messi!

2017/05/10

Reza Parashtesh egy átlagos 25 éves srác, éli a hétköznapi fiatalok életét. A különbség annyi, hogy állandóan bámulják, mert úgy néz ki, mint Lionel Messi. 

Először biztos arra gondolsz, hogy tök jó neki, mindenki megbámulja, bomlanak érte a csajok. Ez így is van, ám most szembe került a törvénnyel kinézete miatt. Reza Parashtesh az iráni diák Hamedan városában született, és néhány hónapja tűnt fel neki, hogy hasonlít a világsztár Lionel Messire. Akkor elkezdte úgy vágatni a haját és a szakállát, mint a focista azóta pedig kiköpött Messi. Most viszont bajba került azért, hogy ugyanúgy néz ki, mint az FC Barcelona játékosa. 

Az incidens nem meglepő módon történt: Parashtesh éppen veztett, mikor egy jó nagy tömeg állta körül, hiszen azt hitték a sztár futballista van közöttük. Ekkor fotókat akartak készíteni vele, bármit megtettek volna, hogy megérintsék a férfit. A rendőrség meglátta a hatalmas tumultust, ami akadályozta a forgalmat, ezért a közlekedés zavarásáért az őrsre szállították. Szerencsére a fiatal hasonmást hamar kiengedték, azóta pedig több cég is interjút akar vele készíteni és modellkedni is felkérték. 

Te el tudod dönteni melyikőjük az igazi Messi? 

Azért nem túl nehéz megállapítani, de megsúgjuk, hogy a bal oldali az iráni Messi, a jobb oldali pedig az igazi. 

Hozzászólások