Leteszteltük: ez a legjobb kávé, ami Magyarországon kapható

Kávészünetre mentünk az irodában

2018/09/25

A kávé emberek millióinak a kedvenc nedűje, mely nélkül létezni sem tudnánk. Éppen ezért megérdemeljük, hogy a kávézás pillanatai tökéletesen teljenek, ehhez azonban elengedhetetlen a legjobb kávé.

A kávét óriási kultusz övezi, hiszen emberek milliói kezdik a reggelt egy csésze feketével, több százezren fogyasztanak egy lágy tejeskávét az ebéd után, sőt van, aki az estét is ezzel zárja. Semmi sem hasonlítható a jó kávé illatához, aromájához és az érzéshez, ami elfogyasztása közben magával ragadja a fogyasztót. Na, de melyik az a kávé, amelyik ezt az érzést előidézheti?

59440f90478b8.image

Erre a kérdésre valószínűleg rengetegen rávágnák, hogy az olasz. Nos, ezzel nem is tévednek, de azok közül sem mindegy, hogy melyiket választjuk. Ha besétálsz az első szupermarketbe és a kávék felé veszed az irányt rettentően nehéz lesz dönteni, ha csak nincs meg a jól bevált termék. Ha újat szeretnél kipróbálni a döntésképtelenség csapdájába fogsz esni. Ezért teszteltünk most mi egy nagyon különleges kávét, hogy segítsünk neked a döntésben. Plusz – mint sokan mások – mi is kávéfüggők vagyunk, így millió kísérlet áll már a hátunk mögött.

Mégmielőtt elárulnánk a titkot, térjünk vissza egy kicsit a kávépiachoz. A megvásárolható termékek palettája nagyon széles, azonban nem feltétlen jó. Magyarországon rengeteg túlárazott, silány minőségű kávé kapható és ez nem vet túl jó fényt a kávézási kultúránkra. Ide sorolhatjuk az egekbe szökött áraival a belváros kedvenc kávézójait is, ahol inkább a brand felkapottságát fizeted meg és nem a kávé minőségét.

Mit tehetsz annak érdekében, hogy jó kávéhoz juss, jó áron? Nem többet, mint hogy megfogadod a tanácsunk! A CafeLand termékeit tesztelve rájöttünk, hogy ennél olaszabb és zamatosabb kávét keresve sem találnánk. Az íze mellett bátran kijelenthetjük, hogy ez a legjobb ár-érték arányú kávé, amit valaha fogyasztottunk. Ha ez nem lenne elég, hogy a pénztárcádnak is jót tesz, illetve isteni finom is. Emellett legyen az az extra, hogy most nem kell elkeseredned ha neked csak hagyományos kávéfőződ van vagy éppen modern, kapszulással rendelkezel.

A CafeLand-nál ugyanis kapható

  • szemes kávé,
  • őrölt kávé,
  •  Nespresso rendszerrel kompatibilis kapszulás kávé,
  • Dolce Gusto rendszerrel kompatibilis kapszulás kávé

 

cafeland1

 

Mi a véleményünk a kávéról?

“Nagyon finom volt, az erőssége pont megfelelő. Igazi, zamatos olasz kávé!” – Reni

“Az első ami eszembe jutott a kávé fogyasztása közben, hogy nagyon selymes és lágy. Nekem nagyon ízlik!” – Kitti

Mindig sok tejjel iszom a kávémat, ami általában elnyomja a kávé valódi izét. A CafeLand-os kávénál ez nem történt meg szerencsére. Megmaradt a kávézás élménye is, de nem kellett lemondanom a finom tejeskávémról sem!” – Orsi

cafeland2

A sok pozitívum mellet egyet majdnem el is felejtettünk! Az isteni kávéért hamarosan nem kell az idődet se pazarolnod, amit kávézással is tölthetsz, hiszen a CafeLand webshopjáról meg tudod rendelni a kiválasztott kávét, így az isteni nedű házhoz megy!

Hozzászólások