Levetkőztették Katalin hercegnét

Lejárató kampány az uralkodói család ellen?

2014/11/14

Nem csak a sztároknak, de az uralkodóknak sincs könnyű dolguk. Ezúttal Katalin hercegnét választották ki, így az egész royal family áldozattá vált.

The Duke And Duchess Of Cambridge Attend The Royal Variety Performance

Nehéz heteken, hónapokon van túl Vilmos herceg és Katalin hercegné, mégsem kímélik őket az emberek. Kate Middleton várandósága boldogságot jelentett a családjukban, de sajnos betegsége beárnyékolta örömüket. Ő is és születendő gyermeke is veszélybe került, de szerencsére azóta már sokkal jobban vannak mind a ketten.

The Duke And Duchess Of Cambridge Attend The Royal Variety Performance

Ezután pedig házasságuk került válságba. Mivel Katalin hercegné hazaköltözött szüleihez, Vilmos herceg pedig kötelező megjelenéseinek tett eleget, nem tudtak találkozni az elmúlt időszakban. Az a hír járta, hogy a trónörökös hajlandó lenne lemondani „uralkodásáról” is, hogy megmentse kapcsolatukat.

Már talán túl vannak a nehéz időszakon, de ez sem tarthatott sokáig. Egy graffiti művész meztelenül, nagy pocakkal örökítette meg a meztelen hercegnét egy ház falán, London utcáján. Így bárki pózolhat a lenge öltözetű Kate-tel, majd meg is oszthatja saját közösségi oldalán. Vajon mit fognak ehhez szólni a brit uralkodók?

képek forrása: gettyimages/europress

Hozzászólások