LG G Flex – a hajlított okostelefon

Az LG-vel ez is lehetséges

2014/08/04

Ergonomikus, hajlított dizájn Álló helyzetben tartva az LG G Flex követi az arca vonalát, csökkentve a száj és a mikrofon közötti távolságot, ezáltal növelve a hangminőséget. Fekvő helyzetben pedig tökéletes eszköz filmek lejátszásához vagy játékokhoz.

ergonomikus_hajlitott_dizajn

Könnyen kezelhető hátlapi gombok Az LG G Flex hátsó gombjai közvetlenül a mutatóujjhoz illeszkednek, megkönnyítve a gyors funkciók elérését és a hangerőszabályzást.

Öngyógyító hátlap Az LG G Flex hátoldalán lévő öngyógyító borítás megóvja készülékét a mindennapi használat során képződött karcolásoktól, így biztosítva hosszú távon a tiszta és újszerű megjelenést.

ongyogyito_hatlap

6,0” hajlított poled kijelző Az LG G Flex innovatív hajlított kijelzője optimális látószögével, igazi panoráma élményt biztosít.

hajlitott_poled_kijelzo

Igazi RGB poled kijelző A Real RGB HD kijelző tiszta és élénk színeket nyújt a valósághű képek megjelenítése érdekében.

rgb_poled_kijelzo

Hajlított akkumulátor Az LG létrehozta a hajlított akkumulátort, mely lehetővé teszi az LG G Flex vékony, hajlított kialakítását. 3500 mAh teljesítményű akkumulátora hosszú üzemidőt biztosít a napi teendők végrehajtásához.

flexibilis_akkumulator

Nagy teljesítményű kamera A 13 MP-es kamera kiváló minőségben örökíti meg a fontos pillanatokat még esti fények mellett is. Az így készült képeket pedig igazi élmény a nagy kijelzőn újra és újra megnézni.

nagyteljesitmenyu_kamera

Egyedülálló élmény – hajlított formában

Swing lock screem Ennek az okos funkciónak köszönhetően a készüléket egyszerűen ki és be tudjuk kapcsolni. Nem kell mást tennünk, mint 180°-os szögben megbillentjük a készüléket és vizuális valamint hangeffektek kíséretében feloldhatjuk és lezárhatjuk a készülékünket.

swing_lock_screen

Dual window A Dual Window funkció a képernyőt két panelra osztja, megkönnyítve a multitaskingot felhasználója számára.

dual_window

QuickTheater A QuickTheater fokozza a szórakozás élményét! Csak tartsa az LG G Flex készüléket vízszintesen és két hüvelykujját használva “nyissa” meg a képernyőt, középpontba állítva ezzel a fénykép, videó és YouTube ikonokat.

quicktheater

Answer me Válaszoljon a hívásra a készülék puszta felemelésével. A telefont kézbe véve a csengőhang kissé elhalkul, fülhöz emelve pedig fogadja a hívást.

answer_me

Knockon Dupla koppintással bekapcsolhatja készüléke kijelzőjét anélkül, hogy fel kellene vennie vagy bármelyik gombot meg kellene nyomnia. Érzékeli a mozdulatot, mellyel automatikusan be- illetve kikapcsolja a kijelzőt.

knock_on

Slide aside Váltson bármely három alkalmazás között a képernyő balra vagy jobbra történő húzásával, a három ujjas módszerrel, így egyszerre több teendőt is végezhet a nagy kijelzőn.A formai kialakítás, a funkciók és a műszaki paraméterek értesítés nélkül változhatnak.

slide_aside

Hozzászólások