Lilu: ˝Jól érzem magam a bőrömben!˝

A műsorvezető smink nélkül is sugárzó

2015/10/07

A műsorvezető már több éve képernyőn van, számos műsor sikere fűződik a nevéhez. Lilu a nézők szeme láttára érett kislányból nővé, de az öregedés gondolata őt is foglalkoztatja.

Lilu mindig is egyensúlyra törekedett a magánélete és a munkája között, külső szemlélő számára legalábbis kétség sem fér hozzá, hogy igazi mestere annak a harmóniának, amit sokan irigyelhetnek tőle. Feleség, anya és dolgozó nő egy személyben, aki olyankor is erős maradt, amikor magánélete volt terítéken a médiában. Azt szokták mondani, hogy egy nő arcán rajta van az élete. Lilu pedig minden egyes lenyomatát büszkén viseli ennek. „Nincs bajom azzal, ahogy kinézek, számomra minden szeplő, minden vonás, minden ránc az énemet képezi” – meséli a műsorvezető, aki világ életében különös gondot fordított a szépségápolásra.

lilu(1)

„Már tizennyolc évesen ránctalanítóval kentem magamat, és bár igaz, hogy kicsit később kezdtem el mozogni, mint mások, de ez is fontos része lett az életemnek” – mondja Lilu, aki legutóbb egy őssejtes kozmetikai termékcsalád kampánya miatt állt Éder Krisztián kamerája elé teljesen natúr sminkben, bátran megmutatva igazi arcát. „Őszintén mondom, hogy jobban érzem magam a bőrömben, mint húsz évesen! Akkor még nem is tudtam, hogy akarok kinézni, mi áll nekem jól. Volt rajtam egy kis súlyfelesleg is, eléggé zavarban voltam emiatt a kamerák előtt. Az még abszolút az útkeresés időszaka volt. Most már ismerem a testem, ismerem az arcom, ismerem a ráncaimat, és még újakkal is lesz alkalmam megismerkedni az elkövetkezendő évek alatt.”

Lilu képes volt felül kerekedni azon a korszellemen, ami sok nőt hajt egy teljesen kifordított, idealizált világ képe felé, amiben a plázacicák és ketrecharcos férfiak versenyeznek mások kegyeiért. „Ez a legnagyobb átka a social médiának. Mindenki gyönyörű arccal, tükörfényes szájjal csücsörít a képeken és a nem létező tökéletes életét mutatja be, ami pedig sokakat megtéveszt. Merthogy nem ilyen az életünk. Fáradtan, karikás szemmel ébredünk fel. Béna és kócos a hajunk reggel, ez pedig belefér a mindennapjainkba és ezzel egyáltalán nincsen baj. Tudod mi jut eszembe ezekről a képekről? Hogy ez én vagyok. Saját magamat látom. Ez nem egy kamaszlány arca, hanem egy nő arca. És ez olyan jó.”

Romokban hever Lilu élete. Nem elég megküzdenie rejtélyes betegségével, házassága is tönkrement. A férje már el is költözött az otthonukból. Olvass tovább!

lilu1

Hozzászólások