Lilu sírva fakadt

A műsorvezető teljesen kiborult

2015/09/08

Ősszel indul az RTL Klub új műsora, a Keresem a családom!, melynek a népszerű műsorvezetőnő, Lilu az arca. A szétszakadt családok nyomában járva az egyik történet nagyon megviselte őt is, és a stábbal együtt nem bírta sírás nélkül.

A műsor alapkoncepciója nagyon jó, Lilu és a stáb szétszakadt családok felkutatásával foglalkozik, akik nem ritkán kontinensnyi távolságokra élnek egymástól, és évtizedek óta keresik egymást. A munka izgalmas a tévések számára is, de lelkileg megterhelő még akkor is, ha sok érdekes dolgot látnak a világban.

Svájc, Dél-Afrika, Florida, Romániába, Moszkva és Laosz – ezekről az utazásokról rendszeresen posztol fotókat a Instagram- és Facebook-oldalára, amiből jól lehet látni, milyen szép helyeken jár. A minap azonban a dolog egy másik oldalára is fényt derült.

lilu1

“Végtelenül érzelmes és megható műsor lesz. Van olyan család, akik harag miatt kerültek távol egymástól, de találkoztunk olyan ikerpárral is, akik még sosem látták egymást. Egyikük ráadásul azt sem tudta, hogy van egy ikertestvére – mondta Lilu a Borsnak. – Az egész stábot megrázta a találkozásuk.”

Ez az egyik véglet, volt azonban olyan is, amikor hiába találtak meg valakit, nem kívánt találkozni régen látott rokonával, vagy olyan is, amikor halálhírt közöltek velük.

Hozzászólások