Lindsay Lohan mostantól muszlim?

Lindsay Lohan egyre furcsábban viselkedik

2017/01/17

Lindsay Lohan az utóbbi időben nagyon furcsán viselkedik. Most például valami olyat tett, ami miatt sokan azt hiszik, áttért az iszlám hitre.

A 30 éves Lindsay Lohan élete utoljára gyermekkorában volt rendezettnek mondható, mióta felnőtt, botrányt botrányra halmoz. A színésznő bolti lopás, ittas vezetés, de drogok miatt is került már bajba. Tavaly pedig azért szerepelt az újságok címlapjain, mert orosz millimos pasija kiabált vele, sőt meg is rángatta a nyílt utcán. Miután szakítottak, Lindsay megint furcsán kezdett viselkedni, most például szinte minden fotóját törölte az Instagram-oldaláról. Azóta csupán ez olvasható itt: “Alaikum salam” 

Lindsay Lohan a Daily Mailnek azt nyilatkozta, éppen a megújulás időszakában van, de hogy ez pontosan mit jelent, nem fejtette ki. A legtöbben arra következtetnek, a színésznő áttért az iszlám hitre. Ha ez igaz, a posztokat azért törölte, mert a vallás követői számára nem férnek bele a bikinis fotók és szponzorált tartalmak. Ennek ellentmond, hogy a Facebook-oldalán minden fotó érintetlen. A színésznő egyébként Dubajban szilveszterezett, októberben pedig szíriai menekült gyerekeket látogatott Törökországban. 2015-ben a Koránnal a kezében kapták lencsevégre, amit egy arab származású barátjától kapott.

@femcafe.hu

Hozzászólások