Liptai Claudia exe békülne?

Íme a műsorvezető döntése

2015/01/15

A tavalyi nyár hatalmas boldogságot tartogatott Liptai Claudia számára. Augusztus végén saját közösségi oldalán jelentette be kapcsolatát rajongóinak és követőinek. Hetekig figyelhettük szerelmüket, ám sajnos hamar véget ért a románcuk.

horvathakosesliptaiclaudia2

„Claudia nagyon jó ember. Hihetetlenül impulzív. Amellett, hogy gyönyörű nő, a személyiségével és az egész habitusával fogott meg az első pillanatban. Fantasztikus csaj. A távolság azonban egy idő után kikezdte a kapcsolatunkat. Én ugye Szombathelyen, Claudia pedig Budapesten dolgozik, méghozzá nem is keveset. Egyszerűen nem tudtunk találkozni. Barátok maradtunk, egymástól távol élő barátok. Ha olyasmi adódik, a mai napig tanácsot kérünk egymástól. Például ha nem értek valamit sajtóval kapcsolatos ügyekben, akkor egyértelmű, hogy őt hívom, hiszen ezekben a dolgokban ő a járatos. De ő is támaszkodhat rám, mellette állok, ha kell. Claudia örökké számíthat rám” – árulta el a Blikknek Horváth Ákos korábban.

Habár december közepén azt nyilatkozta, nem lát esélyt a békülésre, a csinos műsorvezető egy kollégája ennek az ellenkezőjét mesélte a Kiskegyed riporterének. A színész állítólag még az ünnepek alatt is reménykedett, hogy újrakezdhetik kapcsolatukat, ám Claudia inkább az eszére hallgatott annak ellenére, hogy tisztában van vele, Ákos rajongott érte magánemberként is. Valószínűleg egyikük lelkiállapotának sem tett volna jót, ha kibékülnek, majd ismét szétválnak egy idő múlva.

liptaiek1

„Sokat változott Claudia az elmúlt hónapokban. Azt látjuk rajta, hogy átértékelődött az élete és kicsit spirituálisabb lett. Clau kiegyensúlyozott, mindenkivel közvetlen és kedves. Korábban a karácsonyt mindig nehezen élte meg, hiszen az elmúlt négy-öt évben egyedül töltötte az ünnepeket, mert valahogy mindig épp előtte értek véget párkapcsolatai. Most is így alakult az élete, de ez alkalommal ez egyáltalán nem bántja. Sőt, megkönnyebbült, hogy senkinek sem tartozik elszámolnivalóval. A kislánya már 8 éves múlt, vele is mindent meg tud beszélni, és az idei karácsonykor csak az érdekelte, hogy ő boldog legyen” – mesélte a bennfentes kolléga.

Hozzászólások