Liptai Claudia ezt teszi a testével!

A tévében 5 kilóval többnek látszik

2015/07/03

A korábban molett Liptai Claudia az utóbbi években igazi szexi díva lett, ő mégsem elégedett testével. Különös praktikát talált ki.

Nemrégiben egy fehérnemű kampányban pózolt, és ott minden kétséget kizáróan bebizonyosodott: Claudia remek formában van! Ennek ellenére még mindig szeretne lefaragni valamennyit a testéből.

A televízión keresztül legalább öt kilóval többnek néz ki mindenki, mint az életben. Ez akkor derül ki, ha személyesen találkozom valakivel. Ilyenkor megjegyzik, hogy jé, sokkal soványabb vagy, mint a tévében! Nos, igen, ez ellen sajnos nem lehet mit tenni. Talán csak annyit, hogy olyan ruhákat varratok magamnak, amelyek eleve hosszítják a testem, és ezzel optikailag segítenek. Aztán két évvel ezelőtt jött a bomba ötlet, ami a Tóth Bori divattervező barátnőmmel folytatott beszélgetés kapcsán pattant ki a fejünkből. Csináljunk egy olyan alakformáló, ruha alatt hordható dresszt, ami megfog ott, ahol kell, ott viszont enged, ahol szükséges. A közös kísérletezésnek meg is lett az eredménye” – árulta el a Bestnek Liptai Claudia.

Liptai Claudia

A TV2 vezető arca úgy gondolja: egyetlen nő sem elégedett magával, és egyáltalán nem baj, ha valaki egy kis cselhez folyamodik annak érdekében, hogy jobban nézzen ki. 

Szerintem nincs olyan nő, aki tökéletesen elégedett lenne magával. Vannak napok, amikor nekem is nehezebb tükörbe néznem, és van olyan testrészem, amit az adott pillanatban jobban kedvelek, mint máskor. Egy testformáló ruha mindössze egy kis optikai tuning,  semmi több, és intim helyzetben is könnyű levenni” – mondta hozzá a szexi műsorvezető.

Azonban hozzátette, hogy intim helyzetben csak egy nagyon szűk, kiváltságos réteg láthatja őt

Olvass még Liptai Claudiáról!

Hozzászólások