Liptai Claudia gyermeket szeretne

˝Szerintem még nem vagyok elkésve”

2014/09/04

A TV2 csinos műsorvezetője ismét sugárzik a boldogságtól. Úgy tűnik újra rátalált a szerelem Liptai Claudiára, aki többek közt azt is elárulta, mi a legfontosabb számára egy férfiben. Sőt, kiderült nemcsak a házasság, de a gyermekvállalás is szerepel terveiben.

Magánéletéről mesélt Liptai Claudia, aki jobb formában van, mint valaha. A műsorvezető már 40 éves, mégis úgy érzi, még soha nem volt ennyire magabiztos.

„Valóban sokkal jobban vagyok, mint mondjuk 29 vagy épp 39 évesen voltam. Azt hiszem még soha nem voltam ilyen magabiztos. Volt egy Claudia, aki jött valahonnan, és volt egy másik Claudia, aki én szerettem volna lenni. Aztán annyi hányattatás után ez a kettő egyszer csak összeért bennem.árulta el Claudia a Story magazinnak. Arra is rájöttem, csak a család, a barátok, a szeretet, az emberi kapcsolatok, és persze az egészség számít. Sajnos nagyon sok ember meghalt körülöttem. Negyven év felett elkezdtem félteni az életemet…”

Saját bevallása szerint soha nem volt önbizalma, és gyakran a nagyszájú emberek a legbizonytalanabbak. Soha nem lesz elégedett saját alakjával, akármennyi kilótól is szabadul meg. Lányát viszont nagyon szépnek találja. Gyakori ilyen esetekbe a féltékenység, ám Claudia nagyon örül annak, hogy Panka mutatósabb, mint ő volt. Az ő korában nem szerepelt a fiúk listáján, viszont lánya sikeres ezen a téren is – már megtalálta a szerelmet, akinek édesanyjával a műsorvezető is jó viszonyban van.

Liptai Claudia

Liptai Claudiának rendkívüli kapcsolata van kislányával

Meg szokta beszélni Pankával magánéletét, aki szerencsére egyáltalán nem bánja, hogy édesanyja továbbra is keresi a boldogságot.

„Amikor úgy érzem, hogy meg kell, mert olyan a kapcsolat, akkor elmondom neki. Egyébként nagyon érdekes: Panka nem attól a férfitől félt, aki jön, hanem aki megy…” – a csinos anyuka szerint lánya még mindig nincs túl nagymamája elvesztésén, ezért is fél attól, hogy eltűnik az életéből valaki, akit megszeretett.

Sok hasonlóságot vél felfedezni saját maga és lánya közt. Mindkettőjüknek nehéz a természetük és nehéz betörni őket, sőt hiperérzékenyek is. Ám makacsságát és kitartását édesapjától, Gesztesi Károlytól örökölte.

Leginkább attól félti Claudia gyermekét, hogy csak érdekből keresik majd a társaságát. Az iskolában is előfordult már ilyen eset, hogy híres szülei miatt barátkoztak vele az idősebb lányok. Mindent megad Pankának, például ragaszkodik hozzá, hogy lánya rendszeresen sportoljon. Nem is hiába, hiszen nagyon eredményes ezen a területen is.

Nem csak édesanyjával, hanem Gesztesi Károllyal is szoros a kapcsolata Pankának. Természetesen vannak konfliktusok az elvált szülők közt, de nem hagyja egyikük sem, hogy ez hatással legyen közös gyermekükre.

Újra megtalálta a boldogságot és a szerelmet  így sem a házasság, sem a gyerekvállalás nem lenne ellenére.

„Szerintem még nem vagyok elkésve, egy gyerek nagyon sokat ad az embernek, amellett hogy megfiatalítana.” A házassággal kapcsolatban pedig azt mondta, hogy: „Mivel egyszer nem sikerült, másodjára még sikerülhet. Szerintem nagyon jó házasságban élni. Jó házasságban.”

Amikor az interjú készült, még nem volt együtt színész kedvesével, Horváth Ákossal. Ekkor így nyilatkozott elvárásairól: „Utálom, ha valakit csak a sminktelen valóm érdekel, hisz rengeteget tettem azért, hogy az legyek, aki. Az is fontos, hogy a férfi ne legyőzni akarjon engem. Engem nem legyőzni kell, „csak” szeretni. Tehát nagyon is nehéz velem. A férfi, aki bele mer kezdeni, mert igazán sok nem is mer, az maga is megdöbben, hogy mivel, kivel találja szemben magát…”

liptaiek1

És hogy milyen amikor szerelmes?

Ha azt mondom, hogy szerelmes vagyok, akkor tényleg az vagyok. Amikor szeretek valakit, akkor azt gondolom, hogy az illető a nagy Ő. Meg is látszik rajtam: lefogyok, és kis csillagok lesznek a szememben. Egy másik emberré válok. Akkor szebb az idő, jobb az étel íze, imádok élni. De eddig mindig jött egy reggel, amikor ráébredtem, hogy elmúlt. Rohadt érzés. Utána már nem lehet meggyőzni, nem lehet visszajönni. Sokáig tűrök, de ha elmúlik, akkor örökre vége. Most persze bízom benne, lesz olyan, hogy nem lesz ilyen reggel…”

Claunak nem az a lényeg, mit gondolnak mások a párjáról, számára az a fontos, hogy ő szépnek találja az oldalán lévő férfit, aki nap mint nap megmozgatja a fantáziáját, és akire értelmes, erős, vagyis akire fel lehet nézni. Vajon megtalálta a nagy Ő-t Ákos személyében? Mi drukkolunk nekik!

Hozzászólások