Liptai Claudia már nem hisz a szerelemben?

Nincs férfi az életében, de nem is keres

2015/02/27

Liptai Claudia számára kislánya jelenti a családot, hiszen a műsorvezető életében nincs egy férfi sem, sőt, azt sem tudja elképzelni, hogy beleszeret valakibe.

Liptai Claudia szerelmi élete mélyponton van: a csinos műsorvezető szinte már nem is hisz abban, hogy valaha rátalál a szerelem. Édesapja elvesztésével az utolsó férfi is távozott az életéből – bár vele szinte egyáltalán nem tartotta a kapcsolatot. Claudia nem is keresi már az igazit.

„Bevallom, nem is tudom elképzelni, hogy milyen lesz, s egyáltalán ki lesz az, akivel együtt fogok, együtt tudok majd maradni. Olyan kétségbeejtően hamar ki tudok ábrándulni a férfiakból, apró, pici dolgok miatt. A tökéleteset keresem, de nem is igazán tudom, hogy az milyen. Nagy hőfokon lángolok, és a kapcsolat, aztán huss, azt érzem, hogy ez már nem az, már csak a nagy semmi van bennem. Nem kötök kompromisszumot azért, hogy ne legyek egyedül. Nem akarok minden ezzel magyarázni, de bizonyára az apámhoz fűződő kapcsolatom rányomja a bélyegét a férfiakkal való viszonyaimra – mesélte őszintén Claudia a Story magazinnak, és azt is hozzá tette, talán külföldön találhatná meg az ideális párt.

Liptai Claudia és kislánya, Panka
Liptai Claudia számára Panka jelenti a családot

A műsorvezető nem a férfiakat hibáztatja azért, mert nem működtek a kapcsolatai: elárulta, hogy őrületbe tudja kergetni a párját.

„Nagy lánggal veszekszem, üvöltök, de hamar megbocsátok. A volt férjemet például az őrületbe kergettem néha: jól összevesztünk, én kiüvöltöttem magamból a mérgemet, majd mintha mi sem történt volna, tettem tovább  dolgomat. Ő azonban még mindig egy frászban meredt rám, és azt kérdezte, hogyan tudsz te ilyen jóízűen enni egy ekkora cirkusz után” – mesélte nevetve Claudia.

Hozzászólások