Liptai Claudia megtalálta a nagy Őt?

Tiszta lappal akar indulni

2015/07/17

Liptai Claudia több viharos kapcsolaton van túl, de úgy néz ki, ismét rátalált a szerelem. Új párja ugyan még házas, ami miatt a műsorvezetőnő sokat hezitált, de a cukrászdatulajdonos férfi végül őt választotta.

Új Párja, Pataki Ádám, az érdi Pataki Cukrászda tulajdonosa háromgyermekes házas családapa, ezért Liptai Claudia nem is szeretett volna közeledni, a férfi azonban idővel úgy döntött, a műsorvezetőnőért kilép rossz házasságából.

“Nem akartam senkit bántani, korrekt akartam lenni a családommal és a gyermekeim anyjával – monda a Blikknek Pataki Ádám. – Semmiképpen nem akartam hazudni a feleségemnek és kettős életet élni, és Claudiát sem akartam hitegetni, ezért mindkét féllel tisztáztam a helyzetet, és bevallottam az érzelmeimet.”

liptai Claudia fehérnemű
Neki is jár a boldogság

“Ezzel nem szűnök meg apának lenni, csak férjnek. 35 éves vagyok, a boldogságra vágyom, és remélem, Claudia mellett megtalálom” – tette hozzá a 35 éves férfi, akinek egyébként nagyon híres háromgenerációs cukrászdája Érden, a hetes út mellett. Liptai is óvatos, de bízik a kapcsolatban.

“Aki annyi mindent megélt már, mint én, és annyiszor csalódott a szerelemben is, érthető módon óvatosabb. Persze örülök annak, hogy tiszta lappal, tiszta helyzetben indulunk, hiszen ha valami hazugságra épül, az már eleve rossz. Most újra hiszem, hogy talán nekem is jár boldogság” – nyilatkozta.

Hozzászólások