Liptai Claudia nagy lépésre szánta rá magát

A műsorvezető összeköltözik párjával

2014/09/18

Mióta kiderült, hogy Liptai Claudia újra szerelmes, ráadásul az sem titok többé, hogy Horváth Ákos a szerencsés áldozat, rendszeresen újabbnál újabb információk látnak napvilágot kapcsolatukról. Most például kiderült, hogy az összeköltözést tervezi a pár.

Nemrég került a nyilvánosságra Liptai Claudia jóvoltából az a fotó, amin ő és új kedvese látható. Habár frissnek tűnhet kapcsolatuk, ők valószínűleg már sokkal előrébb járnak a tervezésben, mint azt gondolhattuk volna.

Nem lehet egyiküknek sem könnyű ez az időszak, hiszen a sajtó azt találgatta és boncolgatta, vajon ki mennyi pénzt visz haza. A színházi fizetést állították szembe azzal a sztárgázsival, amit Clau kaphat egy-egy produkciójában való szerepléséért. Még ha igaz is a híresztelés, vajon kinek van létjogosultsága más pénztárcájában turkálni?

Az is kiderült, hogy milyen tervei vannak Claudiának a jövőt tekintve:

„Szerintem még nem vagyok elkésve, egy gyerek nagyon sokat ad az embernek, amellett hogy megfiatalítana.” A házassággal kapcsolatban pedig azt mondta, hogy: „Mivel egyszer nem sikerült, másodjára még sikerülhet. Szerintem nagyon jó házasságban élni. Jó házasságban.”

Horváth Ákost Szombathelyhez köti a munkája, Claudiát pedig Budapesthez, de ők mégsem aggódnak azon, hogy mi lesz így a kapcsolatukkal, sőt már azt tervezik, hogy hamarosan összeköltöznek, habár a kivitelezést még nem álmodták meg. Számukra nem akadály az a majdnem 250 km, ami köztük van.

„Egyelőre remekül oldjuk meg a helyzetet, ennek is van egyfajta romantikája. A távolság ellenére elég sokat találkozunk. Felmerült, hogy összeköltözünk, de hogy hová és mikor, még a jövő titka. Ami biztos: boldogok vagyunk, és szeretnénk minél többet megőrizni magunknak ebből a szerelemből.” – árulta el a Borsnak.

horvathakos
Nagy a boldogság Liptai Claudia és párja életében (fotó: Horváth Ákos Facebook oldala)

A színész nem titkolja boldogságát, hiszen saját közösségi oldalára is posztol fényképeket, amihez a műsorvezető is kommentált. Ennek ellenére nem szereti a nyilvánosság előtt élni mindennapjait és magánéletét.

„Azt gondolom, a mi szerelmünk közel sem annyira fontos esemény az ország éle­tében, mint mondjuk az árvíz. Túl nagy lett irántam a médiaérdeklődés, amely néha zavaró, de ezzel együtt ez a szerelem kizárólag pozitív dolgokat hozott az éle­tembe.”

Hozzászólások