Liptai Claudia párja nagyon büszke rá

Horváth Ákos figyelte a műsorvezetőt

2014/09/23

Végre együtt jelent meg Liptai Claudia és Horváth Ákos egy nyilvános eseményen vasárnap este. A Sztárban sztár harmadik adását élőben nézte végig a műsor női zsűritagjának kedvese.

horvathakosesliptaiclaudia

Ákos nem szeretett volt feltűnést kelteni, ezért egy nagyobb társaság szélén húzta meg magát az első sorban. Nehéz lett volna nem észrevenni jelenlétét és az elkapott pillanatokat, amikor Liptai Claudia összemosolygott szerelmével. A színész láthatóan jól érezte magát – nemcsak a produkciókat díjazta tapssal, a zsűri értékelését is nevetve hallgatta végig, az adás végén pedig tárt karokkal várta kedvesét, hogy gratuláljon neki.

„Első alkalommal ültem nézőként egy ilyen nagyszabású show-n, korábban nem volt arra lehetőségem, hogy betekintsek egy ilyen produkció kulisszái mögé. Különlegesen jó televíziós műsornak tartom, amit tavaly otthon, a képernyő előtt néztem. Ez az a műsor, ami mögött van teljesítmény, humor, de kultúrtörténet is. Ha elárulhatom, nekem Kökény Attila volt a kedvencem.” – nyilatkozta a Blikknek Horváth Ákos.

A szerelmesek próbálnak minél többször találkozni, ugyanis munkájuk miatt nagy távolságot kell leküzdeniük minden együtt töltött percért, de szerencsére nem érzik úgy, hogy ez az akadály közéjük állna.

„Mélységesen elfogultan nézem Claudiát. Büszke vagyok rá, hogy ott van, és hogy hívják más műsorokba is. Úgy gondolom, jól és érdekesen formál véleményt. Nem meglepetés volt számára az, hogy én ott vagyok, rögtön az adás kezdete előtt már integettünk egymásnak. Tudott róla, hiszen jelenleg is a fővárosban tartózkodtam, így az is adott volt, hogy megnézzem őt. Azért bízom benne, ha ott vagyok a stúdióban, nem feszélyezi a jelenlétem, hanem inkább inspirálja.” – vallotta be a színész a lapnak.

Liptai Claudia nagyon örült párja jelenléte miatt, hiszen egy olyan ember oldalán találta meg a boldogságot, aki számára egyáltalán nem idegen az ő világa sem, sőt kíváncsi arra, milyen ez az élet a kulisszák mögött.

„Egy színházi, színpadi ember talán jobban megérti az én világomat, mint egy civil. Igazán jó érzés, hogy Ákos kíváncsi arra is, hogy mi a munkám háttere, arra, hogy mi van a csillogás mögött, és hogy vasárnaponként, ha teheti, még a stúdióba is velem tart. Szombathely nincs közel, így valóban törekszünk arra, hogy maximálisan kihasználjuk az egymással tölthető időt. Sok csalódáson vagyunk már túl mindketten, ilyenkor már óvatosabb az ember, de köszönjük, jól vagyunk. Sok tervünk van, és mind jövő idő.” – tette hozzá rejtélyesen Claudia.

horvathakos

Hozzászólások