Liptai Claudia saját magát sem kíméli

A műsorvezető rettentően kritikus

2015/05/22

Liptai Claudia egy ország kedvence, ha ő egy szórakoztató műsor háziasszonya, akkor önmagában ez a tény elég ahhoz, hogy rengeteg tekintetet ragasszon a képernyőkre. Amellett, hogy a nézők valóban rajonganak érte, rengeteg nőnek ad erőt és önbizalmat a belőle áradó energia.

Claudiát több, mint húsz éve láthatjuk valamilyen formában a képernyőn. Hol színésznőként, hol műsorvezetőként csillogtatja meg tehetségét. És azon kevesek egyike – ha nem az egyetlen -, aki tökéletesen otthonosan mozog mindkét szerepben.A színész-műsorvezető nemcsak humorával és tehetségével tűnt ki a szürkeségből, rengeteg nőnek adott önbizalmat energikus énjével, aki teljes összhangban van saját magával önmaga teljességében. Ahogy ő fogalmaz, mindannyian tökéletlenül vagyunk tökéletesek.

Claudia nem olyan régen a Playboy magazin pikáns sorozata után újra ledobta a ruháit. Igaz, most csak a fehérneműig mutatja meg magát, de a műsorvezetőnek így sem lehet oka panaszra. Nézd meg a szexi képeket!

liptai Claudia fehérnemű

“Nagyon fárasztó business nőiesnek lenni, nagyon sok munka van benne! Szerintem minden az arányokon múlik: a gasztronómiától kezdve, a szexen keresztül, a munkában, minden erről szól. Ha ezek jól vannak eltalálva, akkor minden működik az életben” – árulta el titkát Claudia, aki a megjelenésére is komoly hangsúlyt fektet. “Mivel önmagamban is elég sok vagyok, azt szoktam mondani, hogy mindig csak az egyszerű, letisztult megoldásokat válasszuk. Én magam vagyok a megtestesült anti-minta! Nagyon irigylem azokat, akikre egy csillárt is rá lehet aggatni, és sokat dob a megjelenésén, mondhatni attól lesz igazán éteri, de én jobban szeretem a kevesebb több elve alapján összeállítani a ruhatáramat” mondta a műsorvezető, aki az elmúlt időszakban egy divattervezővel is együttműködött. Az eredményt imádják a rajongók, ő maga pedig igazi díva ezekben a ruhákban.

liptai claudia

“Amikor elkezdtünk dolgozni Tóth Borival a közös kollekciónkon, már az elején leszögeztem, hogy a geometrikus mintákon kívül mást nem vagyok hajlandó belevenni a tervezésbe. Szerencsére nagyon rugalmas volt a témában, és itt tűnik ki leginkább a zsenialitása. Ezt hívják alázatnak, ami nagyon távol áll a megalázkodástól. Ő annak veti alá magát, akit ott lát, és ahhoz képest rakja rá a saját tehetségét” – mesélte Claudia, aki az elmúlt másfél évben Borival közösen álmodta meg a Maison Marquise azon ruháit, amelyekben a Nagy Duett adásai során is láthattuk.

Borinak kisebb hadjáratot kellett folytatnia, hogy rábeszélje Claudiát a legutóbbi kollekció bizonyos darabjaira, amiben a márka tipikus madár motívuma is megjelenik. Mivel a műsorvezető nem szereti a grandiózus mintákat és kiegészítőket magán, csak nagyon nehezen adta be a derekát. “Bori rendkívül jól érzi a nőket, akikkel együtt dolgozik, mindamellett, hogy megőrzi saját tervezői identitását. Tökéletesen tudja, hogyan lehet nagyon jó, minőségi, mégis hordható dolgokat létrehozni. Ezért hagytam magamat rábeszélni egy kis unszolás után ezekre a gótikus mintákra, mert abszolút bízom a szakértelmében” – árulta el Claudia.

“Claudiával azért jó együtt dolgozni, mert teljesen tisztában van saját magával. Nem akar se többnek, se kevesebbnek látszani a ruhákban, nagyon jó testtudata van. Elég kritikus magával, de amit szeret és tud hordani, azt elképesztő plusszal képes viselni” – tette hozzá Tóth Bori.

Olvass még Liptai Claudiáról!

Hozzászólások