Liptai Claudia tagad

Nincs sem menedzser, sem más

2014/07/19

Vajon taktikázik és időt szeretne nyerni vagy valóban csak a kislánya tölti ki a helyet Liptai Claudia szívében? Állítólag új szerelme van, de a műsorvezető mást mond…

A napokban felröppent a hír, hogy a TV2 sztárja, Liptai Claudia újra szerelmes; egy zenei menedzserért dobog a szíve. A férfi ráadásul az RTL Klubhoz tartozó sztárokkal foglalkozik, így tulajdonképpen a szerelmesek egymás konkurensei.

Claudiát többször látták a menedzserrel, régóta ismerik egymást, nyilvános eseményeken is sokszor találkoztak. A Bors szerette volna megszólaltatni az érintetteket, a szexi műsorvezetőt sikerült is szóra bírni, de ő határozottan csak annyit mondott: sem menedzserrel, sem mással nincs szerelmi kapcsolata.

Egy éve még mintegy másfél évtizeddel fiatalabb férfi oldalán kereste a boldogságot Liptai Claudia, és bár a nyilvánosság előtt is felvállalták egymást, a kapcsolat mégsem tartott sokáig. Azóta Claudia kerül minden helyzetet, ami a szerelmi életére engedne következtetni, szabadidejét szinte folyamatosan kislányával tölti; legutóbb szülinapi partit szervezett neki.

Hozzászólások