Liptai Claudia újra férjhez megy?

A műsorvezető megtalálhatta a Nagy Ő-t

2014/09/10

Nemrég került a nyilvánosságra Liptai Claudia jóvoltából az a fotó, amin ő és új kedvese látható. Habár frissnek tűnhet kapcsolatuk, ők valószínűleg már sokkal előrébb járnak a tervezésben, mint azt gondolhattuk volna.

Augusztus 28-án került ki Liptai Claudia Facebook oldalára a mindent eláruló fotó. A kép alá azonnal kommentelni kezdtek az ismerősök, így bukott ki az a hír is, miszerint Pankának már kész is van a ruhája az esküvőre. Ezt a hozzászólást azonban azóta már eltávolították a közösségi oldalról.

liptaiclaudiaparja

Azóta kiderült, hogy a férfi Horváth Ákos színművész, és ők ketten egy párt alkotnak. Claudia maga szerette volna megosztani a képet a nyilvánossággal, hiszen a jövőben többször mutatkoznak majd együtt és nem szeretné, ha elindulnának a találgatások, a pletykák.

liptaiek1

Ez természetesen elkerülhetetlen, pláne ha ismert emberekről van szó. Nem lehet egyiküknek sem könnyű ez az időszak, hiszen a sajtó azt találgatta és boncolgatta, vajon ki mennyi pénzt visz haza. A színházi fizetést állították szembe azzal a sztárgázsival, amit Clau kaphat egy-egy produkciójában való szerepléséért. Még ha igaz is a híresztelés, vajon kinek van létjogosultsága más pénztárcájában turkálni?

A múlt héten mi is beszámoltunk arról, milyen tervei vannak Claudiának a jövőt tekintve, ugyanis a Story magazinnak adott interjújából ez is kiderült.

„Szerintem még nem vagyok elkésve, egy gyerek nagyon sokat ad az embernek, amellett hogy megfiatalítana.” A házassággal kapcsolatban pedig azt mondta, hogy: „Mivel egyszer nem sikerült, másodjára még sikerülhet. Szerintem nagyon jó házasságban élni. Jó házasságban.”

Bármi is legyen az igazság, mi mindenestre sok boldogságot kívánunk nekik!

Hozzászólások