Liptai Claudia védelmezi Gesztesit

Teljesen padlóra került a színész a kirúgása miatt

2015/03/20

Nagy port kavart a hír: Gesztesi Károlyt kirúgták a Jóban Rosszban sorozatból. Volt felesége, Liptai Claudia kiáll a színész mellett, állítja: borzasztó nehéz időszak van a háta mögött.

Gesztesit azért küldték el a produkciótól, mert állítólag többször ittasan jelent meg a forgatásokon, ami miatt alig lehetett vele dolgozni, sőt az is előfordult, hogy be se ment a stúdióba. Pedig ő volt a Jóban Rosszban egyik kiemelt színésze, a legnagyobb gázsival. A sorozat egyik munkatársa azt állítja: részben igazak a hírek, de nem volt ennyire borzasztó a helyzet.

Hét éve dolgozik itt, és neki volt a legmagasabb gázsija. Jót írtak az újságok, tényleg 700 ezer forintot keresett havonta, ennyi pénzt soha senki nem kapott. De persze nem sajnáltuk tőle, hiszen megérdemelte, ő az egyik legnagyobb kaliberű színész köztünk. Tehetséges és népszerű. Ő volt a sorozat egyik arca, méltatlanul bántak el vele. Persze, mindenki tudta, hogy nagy bohém, nem vetette meg a piát, de arról szó sem volt, hogy miatta ne lehetett volna dolgozni. Ez egyszerűen nem igaz” – mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátor.

liptai2
Liptai továbbra is jó kapcsolatot ápol volt férjével, aki bármikor számíthat rá.

Valószínűleg éppen ezért teljesen padlóra küldte a színészt, hogy kirúgták. A legrosszabb időben, hiszen már épp megküzdött szenvedélybetegségével.

Minden ember életében vannak pillanatok, amikor nem úgy alakul az élete, ahogy szeretné, a fent után jön a lent. Az igazi erő ahhoz kell, hogy az ember a rosszon változtatni akarjon és Karcsi változtatni akart. Egy szenvedélybetegségről leszokni, legyen az a kávé, a cigaretta vagy az alkohol, nagyon nehéz, de éppen ezért fordult orvoshoz, ezért kérte a családja segítségét, és mi mind mellette állunk. De Karcsi másfél hónapja meghozta a döntést és azóta jól van. Természetesen mindenben számíthat a segítségemre, hiszen ő az édesapja gyermekemnek, csodálatos viszonyt ápol Pankával” – jelentette ki a Blikknek Liptai Claudia.

Hozzászólások