Liptai Claudia világgá kürtölné boldogságát

Őszintés mesél az új szerelemről

2015/07/30

Ez aztán szerelem a javából: úgy tűnik, Liptai Claudia végre tényleg boldog, és ezt legszívesebben világgá kürtölné!

Romantikus vacsora közben kapták lencsevégre Liptai Clauidát és új kedvesét, Pataki Ádámot: a páros láthatóan remekül érezte magát a kellemes étteremben, ahol nem akartak semmiféle feltűnést kelteni, csupán élvezni egymás társaságát.

Ha az ember szerelmes, legszívesebben világgá kürtölné boldogságát, hiszen büszke a párjára, akit nem akar rejtegetni. Az elmúlt években azonban elkövettem azt a hibát, hogy túl hamar bemutattam a páromat, éppen azért, hogy ne kelljen bujkálnom. Ez nem bizonyult bölcs dolognak. Még nagyon a kapcsolat elején járunk, boldog vagyok, és nem akarok elkiabálni semmit. Én is, mint minden szerelmes nő, szeretném megfogni a párom kezét az utcán, hozzá bújni egy romantikus film közben a moziban, elmenni vele vacsorázni néha” – mesélte őszintén Claudia a Hotnak.

liptai Claudia fehérnemű

A népszerű műsorvezető egyik barátnője megerősítette a szavait: nem egyszerű egy népszerű nő párjának lenni.

„Nagyon nehéz dolga van egy civilnek, aki hirtelen egy ismert ember szerelme lesz: egyik pillanatról a másikra újságcikkek jelennek meg róla, a rokonait, barátait zaklatják, és olyan dolgokat is megírnak róla, ami egyáltalán nem tartozik a nagyközönségre” – mesélte Claudia ismerőse, aki szerint Ádám minden szempontból tökéletes a színésznő számára. – Női szemmel Ádám igen jó kiállású férfi. Közel két méter magas, jóképű, megnyerő stílusú. Ráadásul Ádám végre törődik Claudiával, figyel rá, tiszteli mint embert, mint nőt. Ő az, akinek a vállára bátran odahajthatja a fejét. Szerintem ez a szerelem nem lesz kérészéletű.”

Olvass még Liptai Claudiáról!

Hozzászólások