Liptai Claudiának újra kell kezdenie

Vajon mi áll történtek hátterében?

2014/11/06

Házasság és gyermekvállalás – úgy tűnik, hogy Liptai Claudiának erre még várnia kell sajnos, ugyanis ismét nem várt fordulatot vett az élete…

Augusztus végén hozta nyilvánosságra új kapcsolatát saját Facebook oldalán a műsorvezető. Nem volt szükség találgatásokra, hogy vajon milyen szálak kötik a színészhez, hiszen az intim fotó önmagáért beszélt. Azóta többször is nyilatkoztak kapcsolatukról. Míg Horváth Ákos büszkén figyelte párja munkásságát, addig a TV2 arca közös jövőjüket tervezte.

Valószínűleg Liptai Claudiának egyelőre le kell mondania ezekről a terveiről, ugyanis a Bors értesülései szerint szakítottak színész párjával. Szeptember elején számoltunk be arról, hogy Clau megtalálta a nagy Ő-t, sőt szeretne férjhez menni, illetve gyereket szülnie a Szombathelyen élő szerelmének.

Liptai Claudia

„Szerintem még nem vagyok elkésve, egy gyerek nagyon sokat ad az embernek, amellett hogy megfiatalítana.” A házassággal kapcsolatban pedig azt mondta, hogy: „Mivel egyszer nem sikerült, másodjára még sikerülhet. Szerintem nagyon jó házasságban élni. Jó házasságban.”

Horváth Ákos korábban a Blikknek nyilatkozott érzéseiről: „Nem tagadom: nagyon-nagyon szeretem őt. Abban hiszek, hogy egy kapcsolatban nem kell taktikázni, az ember igenis vállalja az érzéseit. Egyébként nem volt bennem félelem amiatt, hogy őt az egész ország ismeri. Emberként, nőként látom őt, nem hírességként.”

horvathakosesliptaiclaudia2

Nem is csoda, hogy Liptai Claudia már az összeköltözést tervezgette párjával, de úgy tűnik, mégis a távolság győzött, mint gátló tényező a szerelem felett. Pedig erről is határozott elképzelések voltak hónapokkal ezelőtt.

„Egyelőre remekül oldjuk meg a helyzetet, ennek is van egyfajta romantikája. A távolság ellenére elég sokat találkozunk. Felmerült, hogy összeköltözünk, de hogy hová és mikor, még a jövő titka. Ami biztos: boldogok vagyunk, és szeretnénk minél többet megőrizni magunknak ebből a szerelemből.”

Hozzászólások