Liptai ismét családos embert szeret

Miért vonzzák a nős férfiak?

2015/07/23

Ismét fellobbant a szerelem Liptai Claudia szívében, ám az ismerősök nagyon féltik a népszerű műsorvezetőt, új kedvese ugyanis családos ember.

Liptai Claudia sokadszorra kerül ugyanabba a helyzetbe: megint egy olyan férfiba szeretett bele, akinek felesége, gyermekei vannak. Korábbi férje, Gesztesi Károly és annak volt felesége, Niki két közös gyermeket neveltek, amikor lángra lobbant köztük a szerelem, később pedig a Mokka szerkesztője csavarta el Claudia fejét, aki feleségével második babáját várta.

A gyönyörű színész-műsorvezető új párja a híres Pataki cukrászda örököse, Pataki Ádám, aki szintén családos ember: három gyermeket nevel. Bár a férfi állítja, már megromlott a kapcsolata közte és a felesége között, amikor Claudia felbukkant az életében, félő, hogy a csinos anyukával ismét ugyanaz történik, mint előző kapcsolatai idején.

Sokan bántják Claut, de legyünk objektívek: nem született még ember a Földön, aki egy jól működő kapcsolatot képes tönkretenni. Ádám nem hívta volna randevúra, ha minden rendben van a házasságukban. Clau először visszautasította Ádám közeledését. Pontosan tudta, hogy mit fognak a fejéhez vágni: egyszer már kapott hideget-meleget azért, mert egy olyan férfiba lett szerelmes, aki papíron még nem vált el – mesélte Claudia egyik barátnője a Hotnak.

liptai Claudia fehérnemű
Negyven évesen is igazi bombázó

Bár Claudia nem adta be rögtön a derekát, miután kiderült, hogy kiszemeltje elköltözött otthonról, elfogadta a meghívást.

„Ekkor randevúzta először, és Ádámnak valóban sikerült meghódítania Claut. Szerelmesek, de még nagyon az elején vannak – tette hozzá az ismerős.

Sokan találgatják, vajon Claudia miért választ családos partnereket, és a legkézenfekvőbb válasznak egy olyan jelenség tűnik, amelyet külföldön komoly kutatócsoportok vizsgáltak. Az Angelina Jolie-effektus lényege, hogy a nő azért vonzódik a családos férfihoz, mert az már bizonyított férfiként és férjként, más nő mellett, hogy képes helyt állni az élet minden területén.

Olvass még Liptai Claudiáról!

Hozzászólások