Liptai szerep nélkül marad, Ördög Nóra a befutó

Király Viktort is kiütötték a nyeregből

2015/01/12

Liptai Caludiának három műsort is ígértek, de valószínűleg egyben sem lesz látható, Ördög Nóra viszont megkapta Az ének iskoláját. Király Viktor átadja helyét Caramelnek.

Alig indult el az év, sokak számára máris nagy meglepetéseket hozott. Az elkövetkezendő hónapokban Liptai Claudia kevesebbet lesz látható a TV2-n. A csatorna egyik legnagyobb sztárjának neve három műsorral kapcsolatban is felmerült, de most úgy tűnik, egyet sem kap.

Claudia a Jóban Rosszban sorozatban és más műsorban is szerepel majd tavasszal. Az első fél év műsorterveit később hozzuk nyilvánosságra, így egyelőre nem árulhatunk el bővebb információt” – jelentette ki a Blikknek Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

liptaiclaudia2

Claudia „pihentetése” nem azért történik, mert a csatorna elégedetlen lenne a műsorvezetővel. Sajtóinformációk szerint a TV2-nél három műsort kapott volna, de kettőt nem indítanak el, és a maradék egy produkció sorsáról sem döntöttek még.

Liptai Claudia hosszú távú szerződéses kapcsolatban áll a TV2-vel. Hogy pontosan mi a csatorna őt érintő műsorterve a tavaszi szezonra, egyelőre nem lehet biztosan tudni, folynak a tárgyalások. A televíziózás mellett is bőven akad feladata, hiszen színésznőként a Centrál Színházban futó darabok mellett a Játékszínben lesz premierje” – ecsetelte a Blikknek Claudia menedzsere, Kende-Hofherr Krisztina.

ördög nóri

Sokkal nagyobb szerencséje van a Rising Star női műsorvezetőjének. A TV2-nél új arcnak számító Ördög Nóra ugyanis a most futó tehetségkutató után az eddig Friderikusz Sándor nevével fémjelzett Az ének iskolája műsorvezetője lesz. Ám nem csak Ördög Nóra személye lesz az egyetlen változás a műsorban. Király Viktor nem foglal majd helyet a tanárok között; őt Caramelre cserélték.

Az igazság az, hogy idén olyan sok egyéb feladatom lesz, hogy nem tudtam volna részt venni minden forgatáson. Azt éreztem felelős döntésnek, hogy másra bízom a feladatot. Én kértem meg Caramelt, aki friss apuka, ezért jól ért a gyerekekhez, hogy vállalja el helyettem a feladatot” – mondta a Borsnak Király Viktor.

Király Viktor

Hozzászólások