Loki terrorizálja a lányokat az Éden Hotelben

Az egész csapatot maga ellen fordította

2015/04/22

Az utóbbi napokban valami eltört Lokinál az Éden Hotelben, mintha kivetkőzött volna magából. Egykori szövetségesei sem értik, miért változott meg a viselkedése, ráadásul két lányt – egykori párját, Nórit, és jelenlegit, Barbarát – is terrorizált, sértegetett, kiakasztott, és sírásba hajszolt.

Lokit már senki sem ismeri ki, talán ő sem magát, mert egyre furcsábban viselkedik. Előbb leadott egy hatodszintű színészi produkciót az új érkezővel, Gáborral, ami meghökkentette és elbizonytalanította legerősebb szövetségesét, Pétert. Ennyi azonban nem volt elég, üvöltözni kezdett a lányokkal is.

Előbb ocsmány stílusban esett neki Nórinak, ezredszer is a fejéhez vágva, hogy ő tartotta bent, majd amikor a lány elvonult sírni a szobájába Gyula mellé, akkor Barbarát vette elő. Makacs vitatkozni akarásával csak azt érte el, hogy párja is sírva szaladt át Nórihoz, Loki pedig egyedül maradt a szobájában a szájharmonikájával.

Az egész Éden Hotel ki van akadva rajta, amit jól bizonyít, hogy amikor napközben, a medencénél keveredett vitába Adrival, a lány hozzávágta, hogy ˝Te imádsz tajparaszt lenni, igaz?˝. Mintha Loki már nem tudná, és nem is akarná kontrollálni magát, de így kezdődnek a nagy kiesések a játékban…

Forrás: TV2 

Hozzászólások