Lola a megmutatja valódi énjét

Az énekesnő megtalálta a helyét

2014/11/03

Minden eddiginél többet jelent Lola számára a napokban elkészült új dala és a vele egyszerre debütáló klipje. Úgy érzi, ezzel sikerül eloszlatnia a személyét övező előítéleteket.

Méz a kés hegyén – ezzel a nem túl rózsaszín, kissé sem csajos világot idéző dallal lép újra a közönség elé Lola. Az énekesnő megelégelte, hogy az emberek még mindig úgy tekintenek rá, mint egy tinilányra, aki akkor volt, amikor elindult a pályán. Csak azóta eltelt 10 év, és önálló, felnőtt nő lett, aki határozottan irányítja az életét.

Úgy érzem, kialakult egy kép az emberekben rólam, amikor ismertté váltam. A koromnál fogva egy kedves kislányt láttak, ám közben hiába telt el egy évtized, még mindig a cserfes tininek gondolnak. Szerettem volna megmutatni az igazi énemet, és tudatosítani mindenkiben, hogy milyen is vagyok valójában. Nem vagyok botrányhősnő, és apuci elkényeztetett kislánya pedig végképp nem. Kimondottan szegény családból származom, és addig küzdöttem az álmaimért, míg sikerült megvalósítani azokat. Az elmúlt tíz évben nagyon sok embernek szerettem volna megfelelni, és úgy érzem: ez volt a legnagyobb hiba, amit elkövettem. Mert így nehezen lehettem önmagam. Volt, hogy túl vékony vagy túl husi voltam valaki szerint. Előfordult, hogy erősebb sminket javasoltak, netán azt, hogy legyek bulvárosabb, botrányosabb. Most már merem vállalni magam” – meséli Lola.

Lola2
Fotók: Adam Temesi Photography

Az énekesnő új dala és klipje is teljes mértékben a saját elképzelései szerint készült. Persze nem megy konokul a saját feje után, a számára fontos emberek véleményére ad, de stílusidegen dolgot többé nem erőltethet rá senki.

Szabó Zével készítjük a dalt, melynek szövegét az Anti Fitness Klubból ismert Molnár Tomi írta. Ez az első olyan videoklipem, amiben zenekar is szerepel; ez nagyon fontos volt nekem. A párom volt a legfőbb tanácsadóm, aki szintén szakmabéli: zenész és hangtechnikus. Egyáltalán nem billen a mérleg nyelve abba az irányba, hogy a magánéletünk csorbul a munka miatt, de sokszor megbeszéljük a munkánkkal kapcsolatos dolgokat. Régebben az aktuális barátommal sokszor csak éltünk egymás mellett, mindenki csinálta a saját dolgát, és nem törődtünk a másik karrierjével. Bencével ez teljesen más. Boldog vagyok, hogy olyan férfi van mellettem, aki foglalkozik azzal, hogy nekem is jó legyen. Bence tudta, hogy mérhetetlenül fontos számomra az új dal és klip, ezért gyakran beszélgettünk róla, sok ötletet adott, tulajdonképpen az egészet együtt csináltuk. Mindenki arra figyelt, amihez nagyon ért, így a legjobbat hoztuk ki egymásból és a klipből” – tette hozzá lelkesen Lola.

Hozzászólások