Lola szakított vőlegényével

Nem lesz esküvő

2015/09/03

A fiatal énekesnő váratlan bejelentésre szánta el magát. Bár mindenki vele együtt várta a nagy nap megérkeztét, az esküvő már soha nem valósul meg. Lola és párja végleg búcsút intettek egymásnak.

Az elmúlt időszakban lépten-nyomon abba a kérdésbe botlott a népszerű énekesnő, hogy mikor megy már férjhez, hiszen az köztudott volt, hogy hangtechnikus barátja eljegyezte őt. Legutóbb az RCNews kamerájának is izgatottan nyilatkozott arról, hogy szeretné, ha lenne, csak még nem tudja, mikor. Akkor így beszélt erről Lola:

Azóta eltelt néhány hónap, de úgy tűnik, a nagy napnak végleg búcsút kell intenünk. Egy darabig még biztosan nem láthatjuk a bájos énekesnőt hófehér menyasszonyi ruhában az oltár elé vonulni. Lola és párja két hónapja mondták ki, hogy vége a kapcsolatuknak, de csak most állt a nyilvánosság elé. “Megismerkedésünk után három héttel összeköltöztünk, ami utólag nem bizonyult jó ötletnek. Minden percünket együtt töltöttük. Együtt keltünk, együtt mentünk dolgozni, mivel a fellépéseimen hangtechnikusként dolgozik a mai napig. Aztán teltek a hetek, hónapok, és már nem tudtunk egymásnak mit mondani. Amikor pedig elkezd unatkozni az ember a másik mellett, úgy gondolom, már menthetetlen a dolog” – mesélte egyszer és mindenkorra az énekesnő a hot! magazinnak.

lola2
Ekkor még mindketten komolyan gondolták

Telefonon megkerestük Lolát is, hogy megkérdezzük, valós-e az állítás? Előfordult, hogy felröppent róluk a hír, hogy szakítottak, éppen az esküvő tolódása miatt. Abban bíztunk, hátha ismét csak egy félreértésről van szó, azonban sajnos igaz a különválás ténye. Lola se most, se később nem szeretne nyilatkozni az ügyben, egyszer elmondta, hogy mi történt közöttük, de magánéletének erről a részéről nem beszél többet. Kérdésünkre elmondták, lezárták a múltat, ezzel kíván pontot tenni a találgatások végére, és tiszta lappal indulni.

Hozzászólások