Lopással gyanúsítják Majkát

Varga Győző megtámadta a legnépszerűbb dalát

2015/10/16

Varga Győző érdekes üzenetet posztolt a Facebookon, amelyben meggyanúsítja Majkát, és legnépszerűbb dalának, a Curtisszel együtt írt és rappelt Belehalok című nóta eredetét firtatja. Még ha viccnek is szánta a beírást, akkor sem volt olyan vicces…

Már 33 millió YouTube-megtekintésnél jár Majka és Curtis slágere, a Belehalok, amely a legnépszerűbb magyar dal a videomegosztón. A dal 2012-ben jelent meg, a legtöbb vita általában azzal volt, hogy a szerzők nem értették, miért nem játsszák a kereskedelmi rádiók, de a dal eredete sosem volt kérdés.

Erre Varga Győző, akivel együtt dolgoznak a Sztárban Sztár című TV2-es produkcióban, ezt írta ki a Facebookra. „Majka: Belehalok? Végül is nem véletlenül hívják a dalszerzőt dalszerzőnek, hiszen valahonnan szerezte a dalt… az már más kérdés, hogy honnan.” Íme a dal:

Az Irigy hónaljmirigy tagja állítása szerint nem volt komoly az üzenet, bár viccnek kicsit sántít, cukkolásnak pedig erős. A poszt egyébként már nem is található meg a közösségi oldalon, mert indulatokat keltett, sokan megvédték Majkát, azaz komolyan vették, ezért a humorista inkább levette.

“Ez egy szóvicc volt, hogy dalszerző, szerző, sima mirigyes poén. Egyszerű humor, amit ezek szerint sokan nem értettek. Jóban vagyunk Majkával, egyáltalán nem támadásnak szántam. Szerintem viccesen hangzik törökül ez a zene. Sokan félreértették, nem akartam belerúgni Majkába, és botrányt sem akartam belőle, ezért töröltem is – mondta el Győző a Borsnak.

Varga Győző egyébként azért találta meg Majkát, mert küldtek neki egy török dalt, amelyen szintén a Belehalok zenei alapjára rappelnek, bár az összehasonlítást nem sértésnek szánta. Mindenesetre izgatottan várjuk, mit mond erre a szerző, esetleg a műsorban válaszol-e!

Hozzászólások