Love storyk, melyek megédesítették 2016-ot

Mindegyik szerelmes történetet imádjuk egytől egyig

2016/12/05

Rossz napjainkon szeretünk szívmelengető történeteket hallani, épp ezért összeszedtünk néhány love storyt, melyek megédesítették az idei évet.

Összegyűjtöttük a legédesebb love storykat melyeket 2016-ban olvastunk, hallottunk. Ha azt hitted kiveszett a szerelem az emberekből, most visszaadjuk a reményt a legjobb történetekkel, melyekről idén szereztünk tudomást.

1. Így örült egymásnak egy szíriai meleg pár, miután hónapokig tartó elválasztás után újra egymás karjaiban lehettek. Nader és Omar menekülés közben találkoztak, ám mivel Szíriában és Törökországban is illegális a melegházasság, mindenképp tovább kellett álljanak. A boldogságot végül egymás mellett, Norvégiában találták meg.

2. Egy férj, aki még a körmét is kifesti szerelméért. Libby Sandersnek egy baleset miatt amputálni kellett a kisujját, majd egy nap mikor körmöt festett, megjegyezte férjnének, hogy milyen furcsán néz ki így, hogy nincs kisujja, amin kifesthetné a körmét. Férje nem habozott egyáltalán, abban a pillanatban kifestette saját körmét a kisujján és azóta ő a “helyettesítője” Libby ujjának. Nagyon cuki.

3. Ez az idős házaspár meztelen képeket készíttetett magukról, hogy megmutassák az idő nem befolyásolja a szerelem erősségét. Véleményük szerint az, hogy elmúltak 70 évesek nem akadályozza őket abban, hogy szeressék egymást. Sőt, állításuk szerint még erősebb köztük a kapocs, mint a 20-as éveikben.

4. Ritka manapság, hogy férfi a nyilvánosság előtt nemhogy megvédi barátnőjét, hanem isteníti is. Mzznaki Tetteh és Kojo Amoah feltették az internetre eljegyzési fotóikat és hihetetlen mennyiségű mocskolódást kaptak érte cserébe. Ám az ujdonsült férj tiszteletreméltóan kiállt szerelme mellett.

5. Amanda Tallman belegravíroztatta férje gyűrűjébe, hogy “tedd vissza”. Hozzá kell tenni, hogy Daniel a férj egy rocksztár. Állítása szerint ez leírja az egész kapcsolatukat, hiszen humoros és viccelődésekkel teli életet élnek.

Hozzászólások