Luxus dolgok, amit egyes repülőkön nyújtanak

Bárcsak a turistaosztályon is így bánnának az emberrel!

2016/10/13

Az igazi luxus csak a legnagyobb, leggazdagabb embereknek jár, ezt mi is tudjuk. Ettől függetlenül szeretünk bepillantani néha különleges életükbe.

Míg 1970-ben a Hugh Hefner magángépén lévő disco és köralakú forgó ágy újdonságnak számított, azóta ezek már megtalálhatóak egy elitebb businness classon is. A következőkben bemutott luxus szolgáltatások csak néhány szerencsés embernek elérhetőek, de azért jó róluk olvasgatni és nézegetni őket. Meg persze irigykedni azokra, akik kipróbálhatják.

1. Az Emirates légitársaság A380-as típusú repülőgépén egy hosszú út alatt sem kell kellemetlenül érezd magadat. Ha úgy gondolnád, hogy megviselt az utazás, beugorhatsz a zuhany alá, ahol 30 percet tölthetsz tisztálkodással, Bvlgari piperecikkek társaságában. A padlófűtés alap. A frissitő fürdő után gyümölcstálat kínálnak, mielőtt tovább folytatnád órákig tartó repülőutadat.

2. Ha hosszú útra vállalkozol érdemes a Singapore Airlinesal repülni. Emellett ha képes vagy megfizetni a luxust ahelyett, hogy kényelmetlen székekben kéne ülnöd, végig fetrengeheted az utat egy franciaágyban. Nászutas pároknak igencsak ajánlott. A kabinban Givenchy papucsot húzhatsz a lábadra, és az ágyneműbe is a márkajel van belehímezve.

3. A Lufthansa egyes járatain az első osztályon nem csak finom borokat kóstolhatsz, de egy egész borospince a rendelkezésedre áll! A repertoárban olyan borok is megtalálhatóak, amiket nehéz beszerezni.

4. Habár rengeteg luxus légitársaság kínál pezsgőt és kaviárt járatain, az Air France egyes gépein Daniel Boulud sztárséf menüjét eheted. Ezekre az ételekre tuti nem néznél furcsán, hogy megedd-e vagy sem.

5. Egy máltai társaságnál azok is élvezhetik a luxust -méghozzá ingyen- akik csak a turistaosztályra tudtak jegyet venni. A repülőjegy ára tartalmazza az utazás alatt a kéz- és lábmasszázst és a hozzá illő relaxálós zenéket.

Hozzászólások