Luxus Vivi beszólt Palvin Barbi alakjára

Vasvári Vivien lekövérezte Palvin Barbit

2018/08/31

Luxus Vivi a tegnap esti Nyerő Páros című műsorban kritizálta Palvin Barbi alakját, majd a Facebook-oldalán is kiállt a véleménye mellett.

A Nyerő Páros csütörtöki adásában a nőknek a szerelmükre vonatkozó kérdésekre konkrét választ kellett adniuk.

– Melyik magyar híresség jön be a párodnak? – tette fel a kérdést Sebestyén Balázs.

Magamat mondhatom? Én azt remélem, hogy engem mondott, hogy én vagyok szerinte a legszexibb – mondta Dobó Ági, egykori szépségkirálynő, de csalódnia kellett, a gép azt jelezte, hogy helytelen választ adott. – A Palvin Barbi? – próbálkozott felháborodottan másodszorra, és igaza lett, de a pontot már elbukta.

– Ez most komoly? Hát az egy kövér nő, gyerekek? – fakadt ki Vasvári Vivien. – Hát nézzetek már rá Ágira! Hát vékony! Az meg egy ekkora izé!

palvin

Luxus Vivi a Facebook-oldalán péntek délelőtt azt írta, továbbra is kitart a véleménye mellett, ugyanakkor hangsúlyozta, ő nem azt mondta, hogy Palvin Barbi nem szép, csak hogy alkatra messze nem olyan, mint Dobó Ági.

“Ez az én véleményem és védeni fogom Ágit, mert a Palvin Barbara a közelébe sem jöhet! Ági egy gyönyörű 2 gyermekes anyuka, aki ráadásul egy vékony csinos nő! Ebben a storyban mindig ez lesz a véleményem és fikázhattok emiatt, tudjátok pont nem érdekel…Puszika! Azt hozzá tenném, hogy nem azt mondtam, hogy nem szép! Hanem alkatra sehol sincs Ágihoz képest, de szerintem a fotók mindent elárulnak és nem az agyon retusált vékonyított képekről beszélek!” – írta

forrás

 

Hozzászólások