Luxus Vivi visszaszólt Puzsér Róbertnek

Puzsér kezdte a vitát

2018/09/21

Puzsér Róbert Facebook-oldalán írt egy hosszú bejegyzést a Nyerő Párosról, amelyben szokásához híven lehúzta a műsor szereplőit, köztük Vasvári Vivient is.

“A másik érdekes, ugyanakkor kifejezetten irritáló pár a burzsuj vállalkozó, Fecsó és luxusban fürdőző szilikoncsaja, Vivien, akikben rendkívül magas színvonalon reprezentálódik a mai magyar uralkodó osztály pénzes prolisága – Fecsó valahogy mégis egy szerethető figura, Vivien pedig korát meghazudtolóan ravasz és számító státuszszimbólum, aki tökéletesen érzi, hogyan kell a posztmodern médiatérben a semmiből semmit csinálni” – írta Puzsér Vivienékről.

Luxus Vivien persze nem hagyta szó nélkül a bejegyzést, habár azzal kezdte a visszavágást, hogy fogalma sincs, hogy kicsoda Puzsér Róbert. Ezt írta:

“Fingom nincs, ki vagy és nem hiszem, hogy ez tájékozatlanság lenne. Csak sajnálni tudlak, hogy negatív poszttal próbálsz halvány reflektor fénybe kerülni! Sajnallak, mert csak negatív ember lehet az, aki negatív kritikával akar érvényesülni, és ez egy kudarcra ítélt életút! Alindát ismerem és csak pozitívan tudok róla nyilatkozni. A véleményed rólam hidegen hagy, de Alindát ne bántsd. Remélem az élet kudarcai megtanítanak arra, hogy pozitívabb emberré válj!”

Hozzászólások