Luxusba költözött Szabó Zsófi

Itt él párjával a szőkeség

2015/08/11

Szabó Zsófi nem aprózza el az élet örömeit, nagykanállal falja mindazt, amit kínál neki. Szerencsére semmi oka panaszra, szerelmei mindig tudják támogatni abban, hogy jól érezze magát. Most éppen egy nyíregyházi luxusházban.

Legfrissebb kapcsolatáról egyelőre keveset hajlandó beszélni, elsősorban azért, mert nagyon friss ez a románc. Egyelőre csak annyit tudni, hogy újra rátalált a boldogság, mégpedig egy jómódú férfi mellett, akinek saját lovardája is van. Egyértelműen a lovaglás iránti szenvedélyük hozta össze őket, állítólag sokat látni őket közösen lovagolni a férfi birtokán, és gyakran járnak lovas rendezvényekre is.

villa
Ez lehet a villa, amiben Zsófi boldog / forrás: Blikk

A Blikk egyik olvasója megmutatta azt a villát, amiben a szerelmesek mostanában együtt töltik mindennapjaikat. Zsolt, az új szerelem, egykoron kacérkodott politikusi pályafutással is, de ez rövid életűnek bizonyult, azóta inkább saját vállalkozásaival van elfoglalva. Mivel Zsófi egyelőre nincs képernyőn, de minden bizonnyal ősztől újra foglalkoztatni fogja az RTL Klub, hiszen a tetemes gázsit így is utalja neki, így a páros most igyekszik a lehető legtöbb kihasználható időt együtt tölteni.

szabó zsófi4
Az környezet alapján ez akár igaz is lehet

„Ez a nyíregyházi négytornyos villa, mindenki csak így hívja a környéken. A ház Zsolt tulajdona, és filmekbe illő belső környezettel dicsekedhet. Van benne több hálószoba és fürdőszoba, hatalmas hallal és nappalival. A házhoz tartozik egy kábé 200 négyzetméteres melléképület, egy több kocsibeállós garázs, amelyben folyamatosan cserélődnek az autók, most éppen egy Mercedes, egy Audi, és egy Lexus parkol benne. Zsófi ideje nagy részét itt tölti mostanában, Zsolttal eljárnak lovagolni a lovardájába, illetve a tanyájára, ahol rengeteg ló és több száz szarvasmarha van” – árulta el az informátor.

szabó zsófi3

Szabó Zsófi nem nyilatkozik, csak boldog és kiegyensúlyozott hol rövid, hol hosszú hajával új szerelme mellett.

Hozzászólások