Luxusúttal lepte meg feleségét Hajdú Péter

Sárvár helyett Barcelonában szülinapozik Kata

2014/09/16

Sarka Kata és Hajdú Péter három napos, romantikus kikapcsolódásra indult Sárvárra, csakhogy nem jutottak el a hangulatos kisvárosba, Hajdú ugyanis titokban spanyol utat szervezett feleségének születésnapjára. Kata állítólag semmit sem tudott a mediterrán kalandról.

Hajdú Péter és felesége három napra visszatért a nyárba, hiszen a még mindig napod Barcelonában pihennek. Kata ugyan közelebbi úti célra számított, de azért valószínűleg nem bánja, hogy Sárvár helyett a 30 fokos tengerparti városban sétálgathat egy szál bikiniben.

sarka kata1

Úgy tűnik, Hajdú Péter nyolc együtt töltött év után is meg tudja lepni feleségét, aki láthatóan fülig szerelmes a műsorvezetőbe.

sarka kata2„Ma reggel úgy indultam el otthonról, hogy 3 nap pihenés lesz Sárváron kettesben a Szerelmemmel! Korán indultunk, a kocsiban végig aludtam, majd a reptéren ébredtem, ahol kiderült, hogy Barcelonába megyünk!! Sosem voltam még, és Ő pontosan tudta, hogy mennyire szeretném látni ezt a várost! 10 nap múlva születésnapom van és ez az én meglepetésem! Nekem van a legfantasztikusabb férjem a világon! Annyira szeretem!!!” – írta Facebook oldalán Kata.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Hajdú Péter titkos külföldi utazásra vitte feleségét: néhány éve névnapja alkalmából egy bécsi étterembe vitte vacsorázni Katát, tavaly szeptemberben pedig egy európai autós körutazással lepte meg kedvesét születésnapja alkalmából.

Hogy a meglepetés spanyol út valóban a szülinapi ajándék, vagy Hajdú valami még izgalmasabbal rukkol elő a születésnapjára, az hamarosan kiderül, hiszen Kata szeptember 24-én lesz 28 éves.

Hozzászólások