Ma indítsd újra a számítógéped!

Masszív biztonsági hibajavítást küld rá a Microsoft!

2014/11/12

A mai napon nem kell mást tenni, mint újraindítani a számítógépedet ahhoz, hogy a Microsoft által küldött szoftverfrissítés elérhetővé váljon számodra is, amennyiben Windows rendszert használsz. A Microsoft az idei év legkomolyabb hibajavítását teszi közzé.

A novemberi hibajavító kedd a Windows minden verzióját érinti – összesen mintegy 16 pontos (öt kritikusnak és kilenc fontosnak minősített biztonsági hibát javító) szoftverfrissítés. Még az egyelőre technikai előzetesként használható Windows 10-et is. A frissítés az Office irodai programcsomagot, a NET keretrendszerben talált hibákat is javítja az operációs rendszer rendellenességein túl.

175784044

Nagyon fontos információ, hogy a most javított hibák között vannak olyanok is, amelyek azokat is javítják, mint például hogy a számítógéped irányítása ne lehessen átvehető távolról vagy ne lehessen úgy leterhelhető, hogy a jogos felhasználója semmire ne tudja használni.

A Vezérlőpult Windows Update pontjában van lehetőség a frissítések telepítésére. Ha megvan az automatikus frissítés, akkor csak újra kell indítani a számítógépet és a hibajavítások akkor fognak települni. (forrás: HVG)

Hozzászólások